Toți ochii pe Jennifer Lopez și Ben Affleck, weekendul acesta. Page Six a aflat, în exclusivitate, că cei doi îndrăgostiți vor organiza o petrecere cum n-a văzut Parisul, pentru a-și celebra căsătoria secretă din Las Vegas. Potrivit sursei citate, evenimentul a fost „cedat” prestigioasei publicații Vogue, care va relata, în amănunt și în exclusivitate, toate detaliile de la petrecere. „Totul va fi despre JLo. Ben își dorește ca soția lui să fie în centrul atenției în ziua cea mare”, au spus sursele Page Six. JLo și-a dorit ca petrecerea să înceapă vineri, cu o cină ca un fel de repetiție pentru ceea ce va urma. Evenimentul propriu-zis va avea loc sâmbătă, iar duminică invitații și mirii vor petrecere ceva mai relaxat, la un picnic.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă de 3 zile și trei nopți

Jennifer Lopez va purta o rochie de mireasă semnată Ralpf Lauren, realizată pe comandă, în Italia, iar de organizare se va ocupa Colin Cowie, un celebru organizator de nunți, al căruit tarif pornește de la 25.000 de dolari și poate ajunge la 25 milioane de dolari! El a mai organizat evenimente pentru Oprah Winfrey, Michael Jordan și chiar Jennifer Lopez, scrie Page Six. Pe lista invitaților se află Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleckm, Drea de Matteo etc. Cel mai probabil, nunta se va ține pe domeniul lui Affleck din Georgia, SUA.

În așteptarea evenimentului, Jennifer Lopez a fost surprinsă la plimbare prin Manhattan, într-o ținută de divă, cu doar o zi înainte ca soțul ei să împlinească 50 de ani (n.r. Ben Affleck este născut pe 15 august). În contrast cu radioasa lui soție, actorul este surprins de paparazzi „cocoșat” de muncă, abătut, obosit și îngândurat. Să nu uităm imaginile de colecție din luna de miere, în care bietul Ben doarme în public, în timpul unei plimbări cu vaporașul, pe Senna.

News 78th Venice Film Festival 2021, Lido di Venezia, Italy – 10 Sep 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit în aprilie

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit în luna aprilie, după ce actorul i-a dat solistei un inel cu diamant, în valoare de 3 milioane de dolari. Pentru Jennifer Lopez, logodna cu Ben Affleck este cea de-a șasea. Solista a mai fost căsătorită cu Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) și Mark Anthony (2004-2014). Anul trecut a rupt logodna cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. Cu Ben Affleck s-a logodit de două ori.

Citește și: Ben Affleck, epuizat în luna de miere de focoasa JLo. Imaginile cu proaspătul însurățel dormind dus în timpul a ce ar trebui să fie o plimbare romantică pe Sena fac deliciul internauților

Citește și: Jennifer Lopez, ținute de 170.000 de dolari în luna de miere. Imagini fabuloase cu toaletele de lux, cu care diva a defilat prin Paris. Numai o geantă costă 80.000 de $