Ben Affleck a dus-o pe Jennifer Lopez la stațiunea de ski din Montana cu un avion privat.

În fotografiile obținute de paparazzi, cei doi au fost surprinși în mașină, dar și pe pistă, acolo unde îi aștepta avionul privat. Tot din imaginile surprinse de fotografi se vede cum cei doi se țin de mână la urcarea în avion.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bennifer Arrive Back To LA On Private Jet After Romantic Getaway **WEB EMBARGO UNTIL 11:30AM PDT ON 05/11/21**SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Fostul cuplu de vedete supranumit „Bennifer” s-a destrămat în 2003, chiar înainte de nuntă. În 2004 și-au anunțat oficial despărțirea. 

Dacă unele surse apropiate celor două vedete susțin că „aceștia ar fi doar prieteni”, o altă persoană din anturajul lor a declarat însă că starurile „au o relație puternică. Totul s-a întâmplat repede și intens, dar Jennifer este fericită”.

După despărțirea de Alex Rodriguez, care ar fi înșelat-o, Jennifer Lopez se pare că și-a găsit repede alinare în brațele lui Ben Affleck, marea ei iubire.

Se pare că artista nu a suferit prea mult după Alex, ci s-a întors repede la marea ei iubire, Ben Affleck, care a trecut și el recent printr-o despărțire.

Artista a fost văzută în compania lui Ben Affleck în ultimele zile, iar zvonurile că flacăra iubirii dintre cei doi a fost reaprinsă au apărut imediat în presa de peste Ocean. J.Lo și actorul au fost împreună din 2002 până în 2004, fiind și logodiți pentru o scurtă perioadă.

profimedia-0017879659SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Jennifer și Ben Affleck au fost văzuți împreună după după despărțirea vedetei de fostul sportiv Alex Rodriguez. Într-una dintre ocazii, actorul a fost fotografiat când s-a dat jos din SUV-ul cântăreței, scrie Mirror. Potrivit Page Six, cei doi ar petrece timp împreună în Los Angeles, actorul fiind cel care s-ar duce la una dintre casele vedetei pentru a se întâlni cu aceasta

„Cei de la pază îl ia dintr-o locație apropiată și îl aduc înapoi după câteva ore petrecute acasă la ea”, a spus o sursă pentru sursa citată.

Citește și: Ce mare s-a făcut fiica lui Teo Trandafir. Este superbă! Iată ce spune vedeta despre Maia