Dacă mulți cârcotași spuneau că-și alege costumele de scenă care să o pună în valoare, ascunzând imperfecțiunile, după cea mai recentă poză pe care cântăreața și actrița a postat-o pe rețelele de socializare nimeni nu mai poate spune nimic.

J Lo, mamă a doi copii și care și-a exprimat dorința de a deveni mamă din nou alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, și-a făcut un selfie în costum de baie. Poartă un costum de baie alb, simplu, unii ar spune minuscul. Un costum de baie care nu ascunde nimic și care nu poate flata decât un corp cu adevărat frumos, fără defecte.

 

View this post on Instagram

 

Relaxed and recharged. ?

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Formele feminine – bust și șolduri – sunt la vedere, fără a fi manipulate în vreun fel, iar mușchii bine lucrați se întrevăd sub pielea fermă. Nu sunt însă agresivi, semn că vedeta știe exact ce să lucreze și cât.

Cu părul strâns într-un coc în vârful capului, vedeta arată excelent. Are o atitudine ușor sfidătoare. Încrezătoare în propria putere de seducție.

S-a pozat în oglindă, probabil într-o pauză de înot, pentru că în fundal se ghicește piscina.

Instantaneul nu putea rămâne fără ecou: în doar 15 ore, poza a strâns aproape 7 milioane de aprecieri. Prentre cei care nu au rezistat și au felicitat-o se află inclusiv Lenny Kravitz, Diplo sau Naomi Campbell. Lista este însă cu mult, infinit mai lungă.

Vezi și La Super Bowl a fost o apariție. Părea cu 20 de ani mai tânără! Dar uite cum arată Jennifer Lopez fără machiaj. 10 ore a durat să fie machiată!

Citește și: