La eveniment, o sărbătoare în fiecare familie, au luat parte, așa cum era și firesc, și gemenii vedetei, Max și Emme, ajunși la vârsta de 9 ani.

Jennifer Lopez, în vârstă de 48 de ani, a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii din timpul împodobirii bradului. Ce frapează e faptul că vedeta e cocoțată pe o scară, dar poartă pantofi cu tocuri foarte înalte. Poartă o bluză albă și pantaloni negri, ambele mulate.

jennifer lopez brad tocuri

Rodriguez, în vârstă de 42 de ani, îmbrăcat casual, în pantaloni de trening și tricou, poate fi văzut ridicând în brațe unul dintre gemeni, pentru a putea împodobi partea de sus a bradului.

Foto: Instagram

Lopez a făcut cunoscută relația cu Rodriguez în luna februarie a acestui an. Vedeta spune că e mai fericită, mai radioasă decât oricând și afirmă că e genul de relație în care ambii parteneri se stimulează unul pe altul pentru a deveni mai buni.

”Ne completăm și chiar este vorba despre dragoste pură, adevărată”, declara Lopez în septembrie.

”Strălucesc mai mult decât oricând. Sunt o persoană mai bună – atât ca mamă, cât și ca fiică, prietenă sau parteneră”, mai afirma cântăreața atunci.

Fostă logodnică a lui Ben Affleck, Jennifer Lopez a fost căsătorită cu Mark Anthony (49 de ani) în perioada 2004 – 2014.

Vedeta a mai fost măritată cu un ospătar, Ojani Noa, timp de un an, în anii 90, și cu dansatorul Cris Judd, timp de doi ani.

Actualul său partener, Alex Rodriguez, are, la rândul său, două fiice – Natasha, de 13 ani, și Ella, de 9 ani – cu fosta soție, Cynthia Scurtis, cu care a fost căsătorit din 2002 în 2008.

Vezi și E îndrăgostită ca o adolescentă. Jennifer Lopez se mărită a patra oară la 48 de ani

Citește și: