Fanii au remarcat imediat cât de bine arată mama vedetei, precum și asemănarea dintre ele, mulți fiind de părere că zici că sunt gemene. „Parcă ați fi gemene”, „Acum înțeleg de unde ai moștenit frumusețea”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Jennifer Lopez își va lansa în curând propriul brand de produse de îngrijire a pielii, JLo Beauty, și a mărturisit că sfaturile pe care mama sa, Guadalupe Rodriguez, i le-a dat în legătură cu îngrijirea pielii, au fost cele care au ajutat-o să pună bazele unui brand de beauty.

„Sfaturile de frumusețe ale mamei mele reprezintă fundația brand-ului JLo Beauty. În curând le voi împărtăși cu voi!”, a scris artista.

jenSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În luna noiembrie, Lopez a anunțat că JLo Beauty va fi lansat în prima zi a noului an. „Nu e doar o pasiune, e un vis vechi de 30 de ani. De-abia aștept să împărtășesc cu voi secretele mele de îngrijire a pielii.”, a scris Jennifer pe Instagram. Iar pe 2 decembrie, aceasta a dezvăluit o parte dintre produsele care vor fi disponibile de la 1 ianuarie: serumul That JLo Glo Multitasking Serum, masca That Limitless Glow Multitasking Mask sau crema That Big Screen SPF 30 Moisturizer.Deși de-a lungul timpului mulți au crezut că secretul tenului său constă în diverse intervenții cosmetice sau chirugicale, J.Lo a negat toate aceste zvonuri, afirmând că nu a apelat niciodată la injecțiile cu toxină botulinică.

De altfel, atât mama artistei, cât și J.Lo demonstrează că vârsta e doar o cifră. Artista a avut curaj la 51 de ani să pozeze și goală, imaginea devenind virală pe rețelele de socializare.

Jennifer Lopez e o femeie împlinită. Are doi copii frumoși, o carieră de succes și și-a găsit fericirea în brațele lui Alex Rodriguez, cu care urmează să meargă din nou în fața altarului.

Citește și:

Gabriela Prisăcariu, extrem de sexy pentru Moș. Reacția lui Dani Oțil face toți banii!

A devenit mămică, în mare secret. Soțul ei i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste