În timp ce Jennifer Lopez suține că a fost o întâlnire atunci când Alex Rodriguez a întrebat-o dacă vrea să iasă la cină cu el, sportivul susține că aceea era doar o cină. În plus, spune el, nici nu o întrebase încă dacă se vedea cu cineva. Replica vedetei: ”Dacă mă vedeam cu cineva, nu ieșeam cu tine la cină!”.

”Ești teribil de sexy!”

Lăsând la o parte aceste mici ”neînțelegeri” de îndrăgostiți, Jennifer Lopez a povestit un pasaj interesant de la prima întâlnire. La un moment dat, Alex a plecat la toaletă, iar când deja se întorcea, vedeta a primit un mesaj. Era de la bărbatul cu care ieșise la restaurant, Alex Rodriguez. Îi spunea ceva ce nu îndrăznise să rostească cu voce tare: ”Ești teribil de sexy!”.

Gestul a mirat-o, dar acum, ca și atunci, i s-a părut ”drăguț”, după cum recunoaște vedeta.

Jennifer Lopez, de 48 de ani, și Alex Rodriguez, de 42 de ani, au o relație din februarie 2017 și lucrurile par tot mai serioase. Sărbătorile le-au petrecut împreună, iar Alex se înțelege de minune cu cei doi copii ai cântăreței.

Foto: Hepta

Vezi și Ce spune Jennifer Lopez despre căsătoria cu Alex Rodriguez: ”Vreau să îmbătrânesc lângă cineva într-o relație stabilă”

Citește și: