Cel care i-a deschis proces este un avocat recunoscut pentru procesele intentate mai multor personalităţi din ţara sa.

Samir Sabri a criticat-o pe Lopez pentru că a cântat „purtând un costum transparent şi dezbrăcată”. Avocatul, care nu a fost prezent la concert, a văzut imagini din show pe reţelele de socializare şi s-a declarat scandalizat.

prea indecenta pentru EgiptSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În plângerea formulată împotriva cântăreţei şi a organizatorilor concertului, el cere ca Lopez să primească interdicţie de a reveni în Egipt.

Vezi şi reguli de bună purtare în Egipt ca turist!

La concertul care a avut loc în oraşul El Alamein, destinaţie de vacanţă celebră pentru egipteni, au participat aproximativ 2.000 de persoane, între care actriţa Mona Zaki, actorii Hussein Fahmy şi Ahmed Helmy şi reprezentanţi ai Guvernului.

Show-ul a făcut parte din turneul „It’s my Party”, prin care Lopez marchează a 50-a aniversare şi 20 de ani de carieră muzicală de succes.

Sabri i-a criticat şi pe reprezentanţii Guvernului pentru că au asistat la concert la câteva zile după atacul terorist din Cairo, dar şi faptul că evenimentul a avut loc în ultimele zece zile ale lunii Hijri Dhu al-Hijjah, în care egiptenii fac pelerinajul anual pe Muntele Arafat.

Interesant e că unele dintre costumele îmbrăcate de Jennifer Lopez în Egipt, criticate de avocat, au fost create de designeri arabi. Între cei care au realizat costume pentru acest turneu al lui Lopez se află egipteanul Nagwa Zahran, libanezii Zuhair Murad, Andrea Wazen şi Nicolas Jebran.

Anul acesta, după ce Samir Sabri a făcut o plângere, jurnalistul de televiziune Mohamed al Gheiti a fost condamnat la un an de închisoare pentru că a intervievat în direct un homosexual.

Vezi și Vârsta e doar un număr. Jennifer Lopez împlinește azi 50 de ani! Cum s-a schimbat de-a lungul timpului. Dovada că e un monument de ambiție | GALERIE FOTO

Citește și: