În realitate, însă, J Lo, la cei aproape 50 de ani ai săi, face destule eforturi pentru a arăta așa. O ajută, e drept, și genele, dar e mai mereu la sală, unde asudă din greu. Iar admirabil în cazul ei e că nu face nimic să-și ascundă ridurile, deși ar putea. Machiajul ar fi cea mai simplă soluție, iar chirurgia estetică ar scăpa-o de multe griji. Dar alege să fie naturală, îmbunătățind doar ceea ce (încă) poate.

E mesajul pe care l-a transmis, fără vorbe, fanilor săi prin intermediul celui mai recent pictorial. Artista, cântăreață și actriță, mamă a doi copii, a pozat pentru ediția de februarie a revistei Harper’s Bazaar, iar ce-a ieșit i-a impresionat pe fani.

 

View this post on Instagram

 

@jlo is (still) on top of the world. Tap the link in our bio to see her February 2019 cover story on Bazaar.com. Photography by @studioakrans Styling by @patrickmackieinsta Hair by @hairbylorenzomartin Makeup by @scottbarnes68 #jenniferlopez wears @ysl, @vexclothing and @tiffanyandco jewelry

A post shared by Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Așa după cum toată lumea se aștepta, corpul ei e perfect proporționat, picioarele lungi, totul e la locul lui. Însă mai cu seamă o fotografie i-a adus, dacă se putea, și mai multă simpatie și admirație. Una în care poartă un machiaj foarte natural, abia perceptibil, care nu-i ascunde deloc ridurile de la ochi.

Sunt riduri fine, poate de expresie, dar ele există. Și, deși ar fi putut fi șterse în Photoshop, vedeta și editorii revistei nu au vrut să facă asta. Gestul este aplaudat de fani: ”Mulțumesc că nu le-ați scos, editând fotografia. Arată minunat!”, scrie cineva.

 

View this post on Instagram

 

Smile, it’s Friday! @jlo photographed by @studioakrans for Bazaar’s February 2019 issue

A post shared by Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) on

”Chiar și ridutrile ei sunt frumoase. E o frumusețe naturală, cu sau fără machiaj”, scrie altcineva.

”E uimitoare și naturală chiar și la 50 de ani. Minunate gene”, exclamă un alt fan. ”Atât de fotogenică și naturală”, completează altcineva, aceasta fiind părerea tuturor celor care au văzut fotografiile.

Vedeta, mamă a doi copii gemeni, Maximilian și Emme, de 10 ani, pe care îi are împreună cu fostul soț, cântărețul Marc Anthony, a acordat revistei și un interviu, în care admite că este mândră de ceea ce a realizat.

Admite că, uneori, criticile primite o destabilizează, dar își amintește că rezistă de mulți ani într-o industrie nemiloasă, ceea ce înseamnă, spune ea, că succesul ei nu a venit din greșeală sau pură întâmplare. A muncit mult și susținut pentru el.

J Lo, care din 2017 formează o pereche cu sportivul Alex Rodriguez, recunoaște și că programul infernal o obosește foarte mult. Dar în loc să agațe cariera în cui, așa cum ar face alte artiste de vârsta ei, își ia câte o pauză, după care revine în forță.

Vezi și Jennifer Lopez a pozat jumătate goală, cu celebrele curbe la vedere, la 49 de ani. Iată care e secretul ei!

Citește și: