Cântăreața și actrița a postat mai multe fotografii și filmulețe de la ziua ei, petrecută pe un yaht. Poate fi admirată în costum de baie din toate unghiurile, iar perfect e puțin spus despre felul în care arată.

Costumul de baie din două piese la vedere totul, iar ce se vede este un corp de puștoaică, perfect tonifiat, cu o piele extrem de tânără. Apoi, e limpede pentru toată lumea că vedeta nu are niciun fel de intervenții, sportul și alimentația fiind singurele ei secrete.

„52 … asta-i treaba…”, a scris ea alături de fotografii.

Jennifer-Lopez-a-implinit-52-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Numai că o ultimă fotografie postată de J Lo i-a lăsat pe toți muți. Nimeni nu se aștepta la o asemenea mișcare din partea vedetei. Aceasta poate fi văzută sărutându-se pasional cu Ben Affleck (48 de ani), cel cu care a fost la un pas de a se căsători în 2004. Au fost atunci 2 ani împreună, însă celebritatea pare să le fi stricat relația, așa că J Lo l-a părăsit chiar înainte de a ajunge la altar.

Acum, par să fi reluat povestea de dragoste de unde a rămas, mai maturi și mai siguri pe ei decât în 2004. Rămâne de văzut dacă de data aceasta J Lo va îmbrăca și rochia de mireasă.

Ei au fost văzuţi prima dată împreună în aprilie, după despărţirea artistei de Alex Rodriguez. Și Ben Affleck tocmai încheiase o relație cu o colegă de breaslă. Ambii au la activ mariaje ratate și copii care au rezultat din acestea.

Vezi și Este împăcarea anului! Jennifer Lopez și-a găsit alinare în brațele lui Ben Affleck. Cum au fost surprinși cei doi

Citește și:

Imagini de excepție de la nunta lui Liviu Teodorescu. Rochia de mireasă și tortul, o surpriză totală!

Victoria Răileanu, Micky din ”VLAD”, confesiuni după divorț