Jennifer și-a făcut apariția de mai multe ori în această săptămână la New York cu mai multe ținute elegante. Puțină lume știe însă că Jennifer Lopez se încalță la propriu în ultima vreme cu pantofi produși în România, potrivit oradesibiu.ro.

Artista și-a făcut apariția în public, în mai multe rânduri, cu pantofi patentați de către o firmă din Sibiu , iar editorii de la ”Harpers Bazaar” au remarcat imediat încălțările vedetei, având numai cuvinte de laudă la adresa lor. Aceasta a fost surprinsă recent de paparazzi plecând de la studiorile CBS și MTV și a uimit cu ținuta și eleganța ei. Vedeta a ales să asorteze încălţările româneşti cu o haină evazată semnată Dior şi o geanta Bvlgari.

” Pantofii ei au furat spectacolul. Și-a făcut apariția cu o pereche de pantofi negri, ascuțiți, și cataramă încrucișată cu bretele”, menționează cei de la ”Harpers Bazaar”.

Jennifer Lopez seen leaving CBS This Morning, New York, USA – 04 Feb 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Dana Iuga și Alina Popa sunt cele care au pus pe picioare brandul Hardot, iar acum au motive de satisfacție. Pantofii gândiți și creați la firma lor, au ajuns să fie la mare căutare și peste Ocean în Statele Unite ale Americii.

Pantofii creați de cele două sibience nu sunt extravaganți prin culoare, dar sunt eleganți prin design. Dana Iuga a studiat designul vestimentar, iar pantofii au fost dintotdeauna elementul care i-a plăcut cel mai mult. S-a asociat cu prietena ei, Alina Popa, care se ocupă de managementul firmei.

„Mergem pe o singură culoare a a pantofului, negru, nude, roșu, la care e aplicată o pată ori prin design, ori prin culoare. Simplitatea e cel mai bun atuu.”, a explicat Dana Iuga, citată de Ora de Sibiu.

Nu e prima dată când J.Lo promovează românce peste Ocean. Ea este și o clientă fidelă a Anastasiei Soare, supranumită Regina Sprâncenelor. Cele două sunt prietene de mai bine de 15 ani și românca este cea care are grijă de sprâncenele divei. Anastasia SOare se află în topul celor mai bogate femei din România, reușind să devină un guru în industria cosmetică.