Cele două au demonstrat pentru a nu știu câta oară că nu au niciun fel de prejudecăți, ele alegând să petreacă într-un bar gay, făsă să le pese de ce va spune gura lumii.

Fără fițe, cele două nu și-au luat apă plată cu lămâie, ci băuturi alcoolice, semn că erau puse pe distracție. Mai mult, la un moment dat, Adele chiar a urcat pe scenă și s-a prezentat simplu, spunând că se numește Adele și că, pentru moment, e o mamă care stă acasă cu copilul ei. Nici nu a pomenit că e deținătoare de Oscar, cântăreață celebră, cu niște vânzări care ar intimida pe oricine.

Adele, în vârstă de 30 de ani, este mama unui băiat în vârstă de 6 ani, Angelo, pe care îl are cu iubitul ei, Simon Konecki, de 44 de ani.

Cât despre Jennifer Lawrence, la un moment dat Adele i s-a adresat cuiva care o abordase pe actriță, spunându-i: ”N-ai nicio șansă. E logodită!”, după cum se poate vedea din înregistraările ajunse pe Internet, făcute de restul petrecăreților din bar, cărora nu le venea să-și creadă ochilor ce companie selectă au.

Într-adevăr, actrița în vârstă de 28 de ani s-a logodit în luna februarie cu Cooke Maroney, cu care are o relație din iunie 2018.

Adele și Jennifer Lawrence sunt ambele două vedete atipice, care nu au crescut în lumina reflectoarelor, două femei cu picioarele pe pământ. Faptul că sunt asemănătoare le-a apropiat de la prima vedere, de la ceremonia Oscarurilor din 2013, când Jennifer a câștigat un tofeu grație rolului făcut în ”Silver Linings Playbook”, iar Adele de asemeni, pentru piesa “Skyfall”, folosită în filmul cu același nume din seria James Bond.

Vezi și Frumușica Jennifer Lawrence se mărită! Cine e alesul

Citește și: