La eveniment au participat 150 de invitaţi. Printre aceştia s-au aflat actriţele americane Emma Stone şi Amy Schumer, dar şi cântăreaţa britanică Adele.

Meniul a inclus preparate speciale, precum peşte fript cu ierburi aromate şi unt cu infuzie de lămâie, dar şi vită cu sos din fructe de pădure, în timp ce pe lista deserturilor s-au aflat plăcinte cu carne la ceaun, cremă de bourbon şi prăjituri de casă.

Jennifer Lawrence şi Cooke Maroney s-au logodit în luna februarie a acestui an.

Cooke Maroney este directorul galeriei de artă Gladstone din New York, care deţine un portofoliu impresionant de clienţi, în rândul cărora se remarcă tatăl actriţei Lena Dunham, Carroll Dunham, artistul Anish Kapoor şi fostul partener de viaţă al cântăreţei Bjork, Matthew Barney. El a lucrat în trecut la galeria Gagosian şi a absolvit Universitatea New York, cu o diplomă în istoria artei.

Aceasta este prima căsătorie pentru Jennifer Lawrence, care a avut în trecut o relaţie de cinci ani cu actorul Nicholas Hoult, dar şi două relaţii mai scurte cu regizorul Darren Aronofsky şi cântăreţul Chris Martin – solistul trupei Coldplay.

Actriţa americană, premiată cu Oscar în 2013 pentru rolul interpretat în filmul „Silver Linings Playbook”, a anunţat la începutul acestui an că va renunţa pentru o perioadă la filmări. Cu toate acestea, artista are în pregătire mai multe proiecte cinematografice, atât în calitate de actriţă, cât şi de producătoare.

În octombrie 2018, ea şi-a lansat propria companie de producţie, Excellent Cadaver.

Vezi si Frumușica Jennifer Lawrence se mărită! Cine e alesul

Citeste si: