Potrivit site-ului E!, avionul în care se afla Jennifer  venea din Louisville, oraşul natal al actriţei, unde aceasta a fost să-și viziteze familia. Însă, unul dintre motoarele aparatului  de zbor a cedat la altitudinea de 10.000 de metri.

Au cedat ambele motoare ale avionului

Piloții avionul au fost nevoiți astfel să aterizeze de urgență, în  Buffalo, New York, însă în timpul operațiunii le-a cedat și cel de-al doilea motor. Cu toate aceștia, aeronava a ajuns în siguranță  pe pământ datorită profesionalismului piloților.

Mai multe ambulanţe au fost chemate la locul aterizării forţate, iar potrivit presei americane, actriţa este bine, nu a pățit nimic, doar a tras o sperietură groaznică. Aceasta filmează,  în prezent, la un thriller cu spioni, Red Sparrow, unde lucrează din nou cu regizorul Francis Lawrence, care a regizat filmele din seria de succes  „Hunger Games”.

 

Jennifer Lawrence, în vârstă de 27 de ani, premiată cu Oscar pentru rolul din filmul „Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook” şi protagonista francizei „Jocurile foamei/ The Hunger Games”, este considerată una dintre cele mai valoroase actrițe din generația ei și este fruntașă în topurile FOrbes ale celor mai bine plătite actrițe.