Actrița câștigătoare a unui premiu Oscar și soțul ei, Cooke,director de galerie de artă, sunt în culmea fericirii. Jennifer a născut într-un spital din Los Angeles, potrivit Daily Mail, dar reprezentanții lor nu au vrut să dea declarații despre fericitul eveniment, cum ar fi data exactă sau sexul copilului.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney și-au început relația în iunie 2018 și s-au căsătorit pe 19 octombrie 2019. Nunta a avut loc într-o locație exclusivistă din Belcourt of Newport,n Rhode Island. La eveniment au participat aproape 150 de invitați, printre care și Adele, Amy Schumer, Kris Jenner și Emma Stone.

*EXCLUSIVE* Getting Close! Pregnant Jennifer Lawrence and husband Cooke Maroney enjoy a walk through the Big Apple!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În septembrie anul trecut, actrița a confirmat zvonurile apărute în presă că ar fi însărcinată atunci când s-a afișat într-o salopetă înflorată în care și-a lăsat burtica să se vadă.

În iunie 2019, Lawrece îl descria pe soțul ei ca fiind ”cea mai bună persoană pe care a cunoscut-o vreodată”, în cadrul podcast-ului ”Naked with Catt Sadler”.Când a fost întrebată de ce s-a căsătorit cu el, actrița a replicat fără să stea pe gânduri.

”Nu știu, am început cu lucrurile de bază: ”Cum mă simt? Este cumsecade? Este un om bun?”. El e alesul, știu că sună ca o prostie, dar e. E cea mai minunată persoană pe care am cunoscut-o, așa că mă simt onorată să devin o Maroney”, a fost răspunsul frumoasei actrițe.