“După 19 ani împreună, ne-am separat în ianuarie, conştienţi fiind că mereu vom fi o familie iubitoare şi atentă. Am luat, recent, decizia dificilă de a divorţa, dar rămânem prieteni apropiaţi şi suntem profund recunoscători pentru viaţa pe care am avut-o împreună şi pentru că o avem pe fiica noastră. P.S. Plâng când facem această postare”,au scris cei doi.

 

Jennifer Grey, actriţa din Dirty Dancing, divorţează după 19 ani de mariaj . Anunț trist făcut de vedetă: „Plângem când facem acesată postare”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Anunțul celor doi a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că în urmă cu două săptămâni, de Ziua tatălui în SUA, pe 21 iunie, Jennifer i-a făcut o adevărată declarație de dragoste soțului ei, prin care îi spunea cât de mult îl iubește. Clark este celebru mai ales pentru apariția lui în seria de filme Marvel.

Citește și: Gabriela Cristea, prima fotografie în costum de baie, de când a slăbit

Jennifer Grey și-a distrus chipu cu operații estetice

“La mulţi ani de Ziua Tatălui @clarkgregg, te iubesc şi sunt recunoscătoare că ai venit în viaţa mea la fix pentru a-mi îndeplini visul, pentru că continui să ne arăţi cât de devotat eşti, pentru că eşti un tată şi un partener minunat cu care am crescut această fiinţă minunată. N-aş fi reuşit fără tine”, a scris Jennifer.

Jennifer și  Clark au început să iasă la întâlni în vara anului 2000, iar un an mai târziu, în iulie 2001, cei doi se căsătoreau pe plaja Martha’s Vineyard. La doar cinci luni de la nuntă, în decembrie, a venit pe lume fiica lor Stella.

Cei doi nu au dezvăluit însă motivul pentru care au decis să-șis pună „Adio” dupăpă aproape două decenii împreună.

 

Au trecut peste 30 de ani de când Jennifer făcea senzație după apariția alături de regretatul actor, Patrick Swayze, devenind una dintre cele mai dorite femei de la Hollywood.

Deși actorul a declarat în „Dirty Dancing’, că „Nimeni nu o pune pe Baby într-un colț’,  la câțiva ani de la lansarea filmului, în timp ce Swayze prindea roluri de excepție în filme remarcabile, precum „Ghost’, Baby a dispărut din lumina reflectoarelor și nimeni nu a mai știut nimic de ea.

„Baby”, actrița din „Dirty Dancing”, recunoaște că operațiile estetice i-au distrus chipul, mărturiind  și-a distrus cariera pentru că a făcut marea greșeală să apeleze la  astfel de proceduri chirrugicale.

Ea a intrat în sala de operații celebră și a ieșit de acolo o necunoscută, că oamenii nici nu o mai recunoșteau pe stradă, reușind astfel să-și distrugă cariera.

„Am intrat în camera de operații ca o celebritate și am ieșit ca o anonimă.(…)Voi fi mereu o actriță faimoasă pe care acum nimeni nu o mai recunoaște din cauza unei operații la nas’, a declarat actrița pentru Daily Mirror, precizând că va regreta toată viață această decizie de a-și face rinoplastie, care i-a distrus cariera. Actrița a povestit că ieșea să ia masa în oraș și nimeni nu o recunoștea.

După Dirty Dancing, ea  și-a continuat cariera de actriță, dar a mai obținut doar roluri micuțe în seriale și reality-showuri  precum „Anatomia lui Grey” , „The Conners” sau „Dancing with the Stars”.

 

Citește și: