Actrița, mamă a trei copii, a anunțat decesul pe Instagram, unde i-a adus și un tribut păsării de curte. A postat un video în care înglobat câteva dintre clipele pe care le-a petrecut alături de Regina George. În înregistrare se poate vedea cum Jennifer îi citește găinii, așezată cuminte lângă ea, în iarbă. Are o mică zgardă, dar pare că nu are nevoie de ea, pentru că nu simte nevoia să se îndepărteze de stăpână.

 

În alte imagini, Jennifer, fosta soție a lui Ben Affleck, își bea cafeaua alături de Regina Maria, pe un fotoliu, în curte, sau îi citește găinii ziarul.

 

Regina Maria apare și ciuguling fericită, alături de alte păsări ale actriței. Jennifer le privește cu multă afecțiune, o dragoste aproape maternă, ar putea spune unii.

 

În finalul înregistrării este înfățișat și mormântul găinii. Se poate vedea, dat fiind că sunt trecute luna nașterii și a morții, că Regina George nu a avut o viață foarte lungă. A trăit numai 8 luni, dar a murit ”din cauze naturale”, după cum specifică Jennifer pe rețeaua de socializare.

 

Jennifer Garner e mare iubitoare de animale, dar și de cărți. Zilele trecute postase un clip în care îi citea unuia dintre cățeii ei.

 

Actrița din ”Alias” se consolează cum poate de când s-a despărțit de tatăl copiilor săi, Ben Affleck. Tabloidele scriu că Ben este ”disperat” să se împace cu ea, dar actrița nu mai are ochi să-l vadă, ea fiind în sfârșit gata să-și refacă viața.

Foto: Instagram

Citește și: