Cei mai mulți, mai ales celebritățile, se folosesc de acest prilej pentru a se arăta fanilor în cele mai bune posturi. Nu însă și actrița Jennifer Garner, care a ales să joace diferit. În loc să posteze fotografii care să o prezinte din cel mai bun unghi, aceasta le-a arătat fanilor două poze în care este surprinsă în ipostaze deloc măgulitoare.

Concret, într-una dintre instantanee îi este surprins spatele dezgolit la nivelul mijlocului. Se vede clar că purta lenjerie intimă roz, dar întâmplarea nefericită a făcut ca aceasta să fie ruptă și totul e cât se poate de vizibil. Practic, actrița a arătat că e un om ca oricare altul, cu bune și cu rele, un om căruia i se întâmplă accidente vestimentare.

În cealaltă fotografie este surprinsă la jogging, trăgând de jambiere. Din nou, o postură care nu o pune deloc în valoare. Asta, deși Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, este o femeie foarte frumoasă nu doar pentru vârsta ei.

 

View this post on Instagram

 

??‍♀️ #getittogethergurl #biggirlpanties #??but?

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Totuși, lăsând la o parte fotografiile cu care nu multă lume s-ar mândri, multe s-au schimbat în viața actriței din 2009 până acum. Între timp a divorțat de cel care i-a dăruit trei copii și are un nou partener, un bărbat care nu vine din lumea celebrităților. John Miller este om de afaceri, CEO al unui lanț de restaurante de tip fast-food.

Vezi și S-a săturat de vedete. Jennifer Garner se întâlnește cu un bărbat obișnuit

Citește și: