Într-un interviu recent, actrița în vârstă de 49 de ani a declarat că simte nevoia unui nou început departe de lumea în care trăiește în prezent.

”Niciodată nu am fost o persoană care să știe să răspundă la întrebarea <>. Știu că în ultima vreme m-am tot gândit. Lumea în care trăim e așa de provocatoare în prezent, tot acest control, felul în care interacționează oamenii. E mult compotament urât în jurul nostru”, a declarat actrița, recent divorțată.

”Sunt momente în care aș vrea pur și simplu să mă dau jos din Dodge și să mut în Elveția – sau undeva – și să încep un capitol nou. Să las toate tâmpeniile în urmă.

Chiar contează? Chiar facem cu adevărat ceva? Care e sensul vieții mele?”, continuă Jennifer Aniston într-o notă filizofică, profundă, arătându-ne o față nouă a ei, una pe care fanii nu i-o prea cunosc.

”La fiecare șapte ani încerc să trag linie și să văd ce am făcut și pe ce vreau să mă concentrez în continuare. Încerc să fac alegeri mai bune. Am trecut printr-o perioadă în care am spus da la proiecte la care nu ar fi trebuit, dar gândeam <>. Acum încerc să devin mai bună la a spune nu și să fac parte din proiecte care chiar contează”.

Fantezia lui Jennifer Aniston

În același interviu, vedeta din ”Friends” a dezvăluit și că are o fantezie: ”Îmi imaginez cum pocnesc oameni”.

Întrebată dacă a simțit vreodată dorința de a lovi pe cineva, actrița a replicat: ”Ok, hai să fim sinceri. Am avut un moment în care clar am vrut să fac asta, e adevărat, dar e doar o fantezie. E în capul tău. N-aș face asta”.

Chiar dacă nu ar trece la fapte, Jennifer consideră că o anumită doză de furie e sănătoasă. Actrița o folosește însă pe sacul de box. ”A boxa e o cale excelentă de a scoate agresivitatea din tine. Te relaxezi din punct de vedere mental, scoți tot răul din tine, și atunci ai mai puține momente în care visezi cu ochii deschiși că vrei să pocnești pe cineva”, a declarat ea.

Și da, e perfect normal ca atunci când boxezi să-ți imaginezi că lovești pe cineva, a mai spus Jennifer.

Foto: Hepta

Vezi și Acesta este adevăratul motiv pentru care Jennifer Aniston a divorțat

Citește și: