În ultimul an, Aniston s-a apropiat din nou de Brad Bitt după ce mariajul ei a început să „scârțâie”, iar toată lumea vrea să o vadă  din nou cu Brad Pitt, având în vedere că acum cei doi sunt amândoi singuri. Însă, actrița a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre „împăcarea” ei cu Pitt.

Vedeta de la Hollywood a transmis prin intermediul reprezentantului ei că nu va plânge în brațele celebrului actor, după ce mariajul ei a eșuat, așa cum s-a zvonit, precizând că totul este o invenție, iar ea și Brad nu formează un cuplu.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți cinci ani

„Jen și Brad au rămas foarte apropiați după despărțirea din 2005, iar ea l-a încurajat în ultimele 15 luni pe Brad”, a declarat însă o sursă pentru revista People.

Totodată, reporterul Nancy O’Dell de la emisiunea „ Entertainment Tonight” a încercat, de asemenea, să clarifice lucrurile și a declarat că Jennifer și Brad vorbesc din când în când la telefon, dar ei nu formează un cuplu. „Ei au numerele lor de telefon și vorbesc din când în când, dar sunt doar prieteni. Însă nu se știe ce le rezervă viitorul”, a mai spus Nancy.

Citește și: O mai știi pe femeia care acum 9 ani a născut octupleți? Iată cum arată acum copiii ei și cât mănâncă la o masă

Actriția și Justin Theroux nu ar fi fost căsătoriți legal

Starul din celebrul serial „Friends” a confirmat joi despărțirea de Justin Theroux (46 de ani). Cei doi erau împreună de șapte ani, iar în august 2015 s-au căsătorit în mare secret în casa lor din Bel Air. Mai mult, potrivit Daily Mail, se pare că Aniston a decis să divorțeze după ce a văzut niște imagini cu soțul ei, în timp ce o ține în brațe, într-un mod afectuos, pe Naomi Watts la un eveniment în New York, la sfârșitul anului trecut,  și a înfuriat-o foarte tare apropierea dintre cei doi. Și asta, cu atât mai mult, cu cât Justin susținea că Naomi îi este doar o bună prietenă.

În plus, site-ul american TMZ a făcut o dezvăluire și mai șocantă și susține că  Jennifer Aniston şi Justin Theroux nu ar fi fost de fapt căsătoriţi legal, și că pe numele celor doi actori americani nu a fost înregistrat niciun certificat de căsătorie.  De asemenea, Jen și Justin nu spun nimic de divorț în comunicatul în care și-au anunțat despărțirea, ci doar confirmă că își spun „Adio”. „Într-un efort de a minimaliza orice alte speculaţii, am decis să anunţăm că ne-am despărţit. Decizia a fost una mutuală şi luată cu dragoste, la sfârşitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să o ia pe drumuri diferite, ca membri ai unui cuplu, dar care doresc să-şi continue nepreţuita prietenie”, se arată în comunicat.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți timp de cinci ani, din 2000 până în anul 2005, când aceștia au fost despărțiți de Angelina Jolie, care a reușit să-l cucerească pe actor pe platoul de filmare de la filmul „Domnul și doamna Smith”.

Citește și: