Până acum. Actrița Jennifer Aniston a acordat un interviu, în care a atins și subiectul divorțului. ”E o nebunie. Există zvonuri conform cărora <> sau că <>”, a comentat vedeta din ”Friends”, de două ori divorțată și fără copii, dând de înțeles că toate aceste zvonuri sunt complet neadevărate.

”Sau că sunt tristă și cu inima sfâșiată. În primul rând, cu tot respectul, nu sunt cu inima sfâșiată!”, a ținut actrița să facă ordine în zvonuri. A dat astfel de înțeles că a trecut deja peste episodul dureros al despărțirii, inclusiv în acte.

”În al doilea rând, sunt zvonuri răutăcioase. Nimeni nu știe ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Nimeni nu-și dă seama ce delicat poate fi subiectul pentru mine și pentru partenerul meu”, a declarat Jennifer Aniston.

”Nu știe nimeni prin ce am trecut din punct de vedere medical sau emoțional”

Legat de faptul că nu e mamă, actrița a afirmat: ”Nu știe nimeni prin ce am trecut din punct de vedere medical sau emoțional. Există o presiune pe femei să devină mame, iar dacă nu devin, sunt privite ca niște bunuri stricate. Poate că scopul meu pe această planetă nu e să procreez. Poate că trebuie să fac alte lucruri?”, a continuat actrița în vârstă de 49 de ani.

Cât despre divorț în sine, o sursă a povestit că acesta este unul foarte urât pentru Jennifer și că așa a fost întreaga căsătorie, ca și cum încă de la început cei doi ar fi fost blestemați. Potrivit sursei, Jennifer i-ar fi spus: ”Nu a fost de la început o căsătorie reală”.

Probabil că a fost un caz clasic în care persoane complet diferite s-au atras. Jen este tipul de femeie care preferă să petreacă serile în compania prietenilor acasă, în timp ce Justin e genul de bărbat care preferă să petreacă în oraș, a explicat sursa.

Iar lista diferențelor dintre cei doi e cu mult mai lungă. Prin urmare, era doar o chestiune de timp până ce Jennifer și Justin aveau să-și spună ”adio”.

Nu de puține ori Jennifer le-ar fi spus prietenilor că, de când e căsătorită cu Justin, se simte mai singură decât înainte. Nu puține au fost dățile în care Jen s-a dus plângând la prietena ei bună Courteney Cox, căutând alinare.

Lui Justin îi plăcea să flirteze inclusiv cu prietenele ei

În plus, Jen nu avea încredere în Justin. Justin este tipul de aventurier, căruia îi place să flirteze, ceea ce pe actriță o enerva la culme. ”Unul dintre cele mai groaznice momente pentru jen a fost atunci când l-a văzut pe Justin cum flirta cu prietenele ei. Femeile sunt foarte atrase de Justin. Toate prietenele celebre ale lui Jen erau fermecate de Justin într-un moment sau altul”, a mai declarat sursa.

Apoi, Justin nici nu era genul de om care să se țină de cuvânt. De multe ori promitea că vine în Los Angeles, la Jennifer, dar anula în ultimul moment. Iar scuzele sale o puneau pe gânduri pe Jennnifer, făcând-o să se întrebe încotro se îndreaptă mariajul lor. Actrița considera că e singura care face un efort în această căsnicie, a mai adăugat sursa.

Foto: Hepta

Vezi și Divorțul dintre Jennifer Aniston și Justin Theroux nu mai e deloc amiabil. Actorul pur și simplu o umilește

Citește și: