Cei doi actori au apelat la o mamă surogat, iar copilul va veni pe lume anul următor. Potrivit revistei Star, sarcina este una destul de avansată, iar Jennfier și Justin știu deja sexul bebelușului. Ei vor avea o fetiță și au recurs la serviciile aceleiași clinici la care au mers și alte celebrități precum actrița Nicole Kidman sau cântărețul Ricky Martin, pentru a-și îndeplini visul de a deveni părinți.

Citește și: Angelina Jolie se mărită a patra oară. Unde va avea loc marele eveniment

Jennifer Aniston și Justin vor avea o fetiță

„Să ai un copil este o chestiune care nu privește pe nimeni, cu excepția cuplului sau persoanei care vrea să devină părinte. Alegerea unei femei de a avea un copil este echivalată în mod greșit cu fericirea interioară. Ideile mele privind o viață fericită sunt poate diferite de cele alte altor persoane”, a declarat actrița într-un interviu mai vechi pentru revista Glamour.

Prieteni apropiați ai cupului susțin că Jennifer Aniston și Justin sunt nerăbdători să-și țină fetița în brațe. Ei s-au căsătorit, în mare secret, în 2015, iar de atunci în presă au tot apărut zvonuri că ar fi gravidă, însă actrița le-a negat de fiecare dată. De data aceasta  însă, nu a negat și nici nu a confirmat știrea.

Citește și: