Însă nu întotdeauna a avut tot ce și-a dorit. Nărcută în Sherman Oaks, California, s-a mutat cu familia în New York, unde a mers la liceul Fiorello H. LaGuardia, un liceu în care se studiau artele, același pe care l-au frecventat multe celebrități de primă mână, așa cum sunt actorul Al Pacino sau cântăreața Nicki Minaj.

Numai că Aniston nu era neapărat cea mai talentată, ba chiar, în acea vreme, era numită o ”rușine” pentru actorie. Avea să le demonstreze însă tuturor cât de mult se înșală.

Pentru că părinții ei. Ambii actori, nu aveau prea mulți bani, în acea perioadă era nevoită să spele toalete pentru a avea ceva bani de buzunar.

Tot în acea perioadă, spre deosebire de personajul pe care l-a jucat mulți ani, Rachel, Jennifer nu avea deloc stil, fapt pe care ea însăși îl recunoaște. Dacă ar trebui să-și descrie stilul din vremea liceului, Jennifer Aniston spune doar atât: ”un coșmar”.

Era prietenă foarte bună cu Chastity, fiica lui Cher și a lui Sonny Bono. Între timp, Castity și-a făcut schimbare de sex, iar acum e Chaz. În acea vreme, însă, Jennifer mjergea în fiecare zi, după ore, în casa lui Chastity.

Tocmai pentru faptul că nu era deloc încrezută, îngâmfată și nici nu prea avea stil, lumea o adora. Azi, deși este rafinată și nici resursele financiare nu îi lipsesc, a rămas la fel de modestă și cu picioarele pe pământ, sufciient cât să fie extrem de iubită.

Vezi și Uite cine trebuia să o joace pe Rachel din ”Friends”, în locul lui Jennifer Aniston!

Citește și: