Răspunsul e simplu: cu fosta soție Jennifer Aniston, este el de părere. Mai cu seamă că și Brad și Jennifer sunt singuri momentan.

Pornind de la toate acestea, George Clooney a făcut astfel încât Brad Pitt și Jennifer Aniston să se întâlnească în secret. Mai mult, i-a luat pe cei doi într-un weekend romantic la Roma, în care a fost prezentă, bineînțeles și soția lui, Amal.

”George vera să-l vadă pe unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Brad Pitt, fericit, din nou. Iar asta înseamnă un lucru: Jennifer Aniston”, a declarat o sursă.

”Brad și Jen au stat într-o vilă foarte discretă din Roma. George a organizat totul, făcând rezervarea pe numele părinților săi, astfel încât să nu existe priviri indiscrete”, a mai spus aceasta.

”A fost totul foarte romantic, și mulțumită faptului că personalul a fost foarrte restrâns și discret”, mai adaugă aceasta.

Îl va ierta Jennifer?

Iar după 14 ani de la despărțire, Brad, care are acum 50 de ani, își dorește să reia relațiile cu Jennifer și face eforturi să-i arate că poate avea încredere în el.

Cei doi s-au despărțit după ce Brad Pitt a avut o aventură cu Angelina Jolie, pe platoul de filmare al ”Mr. and Mrs. Smith”. Cei doi s-au și căsătorit apoi, divorțând între timp. Cum și Jennifer Aniston este în prezent divorțată, nu ar putea exista un moment mai bun pentru reluarea relației.

Deși presa mondenă vuiește și apar tot felul de detalii legate de weekendul celor doi la Roma, reprezentanți ai actriței au negat că așa stau lucrurile.

Vezi și Adevăruri dureroase care acum ies la iveală. Cum a reacționat Jennifer Aniston, după despărțirea de Brad Pitt, când a aflat că Angelina Jolie era însărcinată

Citește și: