„Aniston și Brad sunt pregătiți să facă încă un pas important în relația lor și s-au mutat împreună”, a declarat o sursă pentru revista „InTouch”.

Jennifer și-a pus la vânzaare  casa din Bel Air, în care a locuit cu Justin Theroux, și s-a mutat în casa lui Pitt Pacific Palisades.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc pentru al doilea copil. Anunțul făcut de îndrăgitul cuplu

Angelina Jolie a aflat de mutare  de la unul din copii

„Sunt foarte apropiați și, în sfârșit, au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt”, a mai spus sursa. Revista „InTouch” a publicat pe copertă și imagini cu camionele cu lucrurile lui Jennifer Aniston în fața casei lui Brad Pitt, precizând că cei doi au parte de clipe foarte fericite și trăiesc nopți pline de pasiune.

Citește și: Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au împăcat! Imaginea care îi dă de gol. Cum au fost pozați cei doi actori

Mai mult, Angelina Jolie a fost devastată și a avut o criză de isterie după ce a aflat și ea că cei doi s-au mutat împreună, de la unul dintre copiii ei și ai lui Brad Pitt. „Unul dintre copii a auzit că Jen și Brad vorbeau să se mute împreună din nou și i-a spus Angelinei”, a mai declarat o sursă pentru publicație. O altă publicație a anunțat că Angelina Jolie ar fi cunoscut-o pe fiica lui Brad Pitt, Shiloh, și că cele două s-au înțeles foarte bine.

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-ar fi căsătorit, în mare secret, la Paris, în urmă cu câteva zile, potrivit revistei  New Weekly. Ei au avut o escapada romantică  în capitala Franței, unde ar fi decis să-și unească din nou destinele, iar acum s-ar grăbi chiar să-și întemeiească o familie.

Actorii nu au confirmat până acum informațiile apărute în presă și s-au ferit să dea declarații.

Citește și: