Iar dacă, printr-o minune, cei doi reușesc să facă prietenia să funcționeze, de multe ori se întâmplă și ca relația amoroasă să fie reluată, pentru că, cel mai probabil, nu a fost total consumată.

Presa tabloidă de peste Ocean scrie că așa ar sta lucrurile între Jennifer Aniston și fostul soț, Justin Theroux. Joi, vedeta din ”Friends” a dat o petrecere de Ziua Recunoștinței, iar printre invitați s-a aflat și actorul Justin Theroux, care s-a separat de Jennifer în februarie 2018.

printre invitatii lui Jennifer Aniston s-a aflat si fostul sot, Justin Theroux

Toată lumea vorbește despre o împăcare și pe bună dreptate. Altfel ce ar fi căutat Justin la petrecerea pe care Jennifer a dat-o pentru cei mai buni prieteni? Pe lista invitaților s-au aflat Courteney Cox, Jason Bateman și soția lui, Amanda Anka, Jimmy Kimmel și soția lui, Molly McNearney, Will Arnett și nu numai.

Și, crezi sau nu, Jennifer Aniston chiar a gătit. Pentru că Jimmy Kimmel, cunoscut om de televiziune, și-a dorit enchilada, vedeta i-a făcut pofta.

 

View this post on Instagram

 

Ok, @jimmykimmel… here are your f*%king Friendsgiving enchiladas.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

View this post on Instagram

 

Ok, @jimmykimmel… here are your f*%king Friendsgiving enchiladas.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Masa a fost extrem de somptuoasă, încărcată de bucate, s-a băut vin, mult vin, atomosfera a fost una romantică, grație lumânărilor aprinse, dar voia bună a fost la ea acasă. Petrecerea nu a fost una ”de fițe”, fiind, mai degrabă, o întrunire între prieteni. Între niște oameni haioși și puși pe glume, după cum arată întregistrările și fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Vezi și Cum se menține în formă Jennifer Aniston. Ce spune despre dieta pe care o ține: ”Am observat o diferență enormă”

Citește și: