Frumoasa blondă, care a devenit celebră pentru rolul lui Rachel Green din serialul de succes „Friends”, și-a anunțat colegii că în sfârșit va deveni mamă. Ea a început procedurile ca să adopte un copil.

Potrivit Daily Mirror, Jennifer, care este divorțată de două ori, a decis să adopte o fetiță de ela un orfelinat din Mexic, Casa Hogar Sion.

De câțiva ani, Jen a tot ajutat orfelinatul cu tot felul de donații, iar prietenele ei aud ezvăluit că procesul de adopție se va finaliza peste două luni, în iunie.

“Jen a simțit că la reuniune e momentul perfect să anunțe gașca de venirea copilului. În timp ce fetele știau deja, pentru că se văd în mod regulat, a considerat că ar fi frumos să le spună și băieților, având în vedere că vor fi toți, și îi vede destul de rar”, a declarat o sursă pentru revista Closer.

Jen a început actele de adopție încî de anul trecut, iar Courteney Cox, buna ei prietenă, a fost lângă ea și a ajutat-o cu orice. Mai mult, ea pregătește deja petrecerea de bun venit bebelușului. „Petrecând așa mult timp împreună de aproape un deceniu, au trecut împreună peste toate greutățile vieții și s-au susținut una pe altă, cum ar fi problemele cu fertilitatea ale lui Courteney sau divorțul dureros al lui Jen de Brad Pitt”, a mai spus sursa.

Zvonurile că Jen vrea să adopte un copil de la Casa Hogar Sion din Mexic, au apărut încă din 2011, înainte ca actrița să se căsătorească cu Justin Theroux, dar până acum actrița nu a vrut să dezvăluie nimic despre planurile ei de adopție. Acum ea va deveni mămică în luna iunie, când își va aduce fetița acasa.

Citește și:

Cine va fi alături de regină după moartea prințului Philip?

Tu știi că Radu Vâlcan are un frate cu 10 ani mai tânăr? Cristian e plin de mușchi și tatuaje și arată ca un model!