Într-un interviu recent, actrița, divorțată de crurând pentru a doua oară, a povestit un pasaj din viața ei care a pus-o pe gânduri. Recent, se afla într-un avion, care o ducea, pe ea și pe mai mulți prieteni de-ai săi, în Mexic, unde urmau să-și sărbătorească un amic.

Numai că, la un moment dat, au apărut turbulențe puternice. Pilotul a anunțat pasagerii că sunt ceva probleme, moment în care toți cei de la bord și-au luat telefoanele și au început să trimită sms-uri către cei dragi, gândindu-se că e posibil să moară.

Era momentul când fiecare conștientiza care sunt cele mai iubite persoane din viața sa. Toți ăși adunau cuvintele pentru a transmite un ultim mesaj de iubire.

Numai că a fost un moment foarte trist, răvășitor pentru Jennifer Aniston, care și-a dat seama că nu are cui să scrie, deși putea muri în orcice moment.

Turbulențele au ținut destul de multă vreme, așa că vestea că avionul s-ar putea prăbuși a ajuns și la Ellen DeGeneres. Aceasta a pus mâna pe telefon și i-a trimis un sms lui Jennifer, întrebând-o dacă este bine. Nici nu-și imagina ce fericire îi va aduce un astfel de sms actriței!

A fost momentul în care Jennifer a realizat că, chiar dacă nu are nici cea mai vagă idee cui ar trebui să scrie ea un ultim mesaj, există persoane care o iubesc sincer.

Ca multe alte persoane, Jennifer Aniston are fobie de zbor. Iar în situația de față, avionul, în care se afla și prietena ei, Courteney Cox, chiar s-a întors din drum, aterizând tot în California, de unde plecase. Pentru că exista risc de explozie la aterizare, a trebuit să survoleze aeroportul de multe ori, pentru a-și termina combustibilul.

Vezi și De ce susține Jennifer Aniston că mariajele ei cu Brad Pitt și Justin Theroux au fost de succes. Se mărită iar?

Citește și: