Cunoscuta actriță hollywoodiană Jennifer Aniston s-a căsătorit în urmă cu numai câteva zile cu actorul Justin Theroux, după trei ani de logodnă. Ceremonia a avut loc în casa acestora din Bel Air (Los Angeles), iar invitații au fost în număr de 70. Între aceștia s-au aflat Cortney Cox, Lisa Kudrow (foste colege din serialul „Friends”), Ellen Degeneres, Portia De Rossi, dar și Emily Blunt cu soțul ei, John Krasinski, informează presa americană. Nunta a fost o surpriză inclusiv pentru invitați, care au crezut că merg la aniversarea lui Theroux, care a împlinit 44 de ani.

Acum, când mirii se află în luna de miere, în Bora Bora, cu un grup de prieteni, s-a aflat că Aniston (45 de ani) a devenit și imaginea companiei Emirates Airlines, contractul fiind încheiat pentru suma de 5 milioane de dolari, notează The New York Post. Actriţa ar fi filmat deja pentru o campanie publicitară internațională, pentru compania aeriană cu sediul în Dubai, și va apărea atât în reclamele TV, cât şi în cele tipărite.

În afară de Emirates Airlines, Jennifer Aniston mai face reclamă şi pentru produsele de îngrijire a pielii Aveeno, pentru Smart Water, precum şi pentru linia de produse de îngrijire a părului Living Proof, pe care o codeţine.

Credit foto: Flickr.com