”Jen a crezut că a venit momentul să stea de vorbă cu Angelina. A greșit, însă”, a povestit o sursă.

Angelina declarase în 2006 că vrea să stea de vorbă cu Jennifer – ea începând relația cu Brad în 2005, pe platourile de filmare ale peliculei ”Mr and Mrs Smith”. ”Am trecut una pe lângă alta și ne-am salutat frugal, ne-am dat mâna. Dar nu am avut o întâlnire, în care să ne așezăm și să stăm de vorbă. Va fi decizia ei și eu voi fi de acord”, declara Angelina Jolie cu 12 ani în urmă, dâbnd de înțeles că e pregătită să se vadă cu Jennifer și să facă lumină legat de începuturile relației sale cu Brad Pitt.

Acum, după ce vedeta din ”Friends” s-a despărțit de Justin Theroux, iar Angelina de Brad, ”Jen a considerat că e momentul să rezolve lucrurile neterminate din trecut, să se împace cu ele”, a declarat sursa.

I-a făcut o invitaie Angelinei, însă a fost refuzată. Și apoi lucrurile au mers din rău în mai rău. ”Angelina a spus că nu-i datorează lui Jennifer scuze”, a declarat sursa.

Dar de ce a ales Jennifer acest moment pentru a o întâlni pe Angelina? Lucrurile îi merg bine pentru moment. A reluat relația cu fostul soț, iar tabloidele scriu chiar că Jennifer Aniston și Brad Pitt ar fi redevenit chiar un cuplu.

Angelina și Brad au ajuns la un acord legat de divorț

Cât despre Angelina, și aceasta e pe cale să încheie un episod din viața sa. Separată de Brad Pitt în 2016, ea a ajuns cu el la o înțelegere privind divorțul, după o lungă bătălie în justiție. O pronunțare în acest caz este așteptată în câteva săptămâni, scrie presa străină.

Cei doi au rezolvat chestiunile oficiale, inclusiv pe cele legate de custodia celor șase copii ai lor, a declarat o sursă apropiată cuplului.

„Amândoi au decis că este crucial pentru copii să aibă o relație bazată pe respect. Au decis să împartă custodia copiilor, Brad urmând să fie consultat în ceea ce privește chestiunile legate de programul de muncă și călătorii. Au existat speculații potrivit cărora divorțul a fost anulat, dar nu este cazul”, a mai spus sursa.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape 10 ani. În cererea de divorț din 2016, Angelina a cerut custodia celor șase copii ai lor, trei adoptați – Maddox, Zahara și Pax – și trei biologici, Shiloh și gemenii Knox si Vivienne.

Foto: Instagram

Citește și: