Pe Jennifer Aniston și Courteney Cox le leagă o prietenie frumoasă, de peste 20 de ani. Nu există aniversare la care cele două să nu se reunească, nu există ieșire ”cu fetele” la care să lipsească vreuna dintre ele.

Era logic ca de ziua lui Jennifer Aniston să fie prezentă și Courteney, cea care a dat viață personajului Monica în serialul care le-a făcut celebre pe amândouă. Mai mult, Courteney a ales să-și omagieze prietena deghizându-se în Jennifer.

 

View this post on Instagram

 

No matter how hard you might try… there’s only one Jennifer Aniston. Happy birthday my dear friend @jenniferaniston! I love you!♥️♥️♥️

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Cu o perucă blondă și ochelari, așa cum poartă Jennifer atunci când nu e pe covorul roșu și e doar un om obișnuit, Courteney s-a apropiat mult de imaginea prietenei ei.

”Indiferent de cât de mult ai încerca… există o singură Jennifer Aniston. La mulți ani, draga mea prietenă Jennifer Aniston! Te iubesc”, i-a scris Courteney Cox pe Instagram prietenei sale.

Și Matthew Perry, Chandler din ”Friends”, care recent și-a făcut și el cont de Instagram, i-a urat de asemeni ”La mulți ani”, postând o fotografie cu el și Jennifer.

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday, Jenny!!!

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on

La fel au procedat și Reese Witherspoon, prietenă bună de-a actriței. ”La mulți ani, Jen! Nu puteam cere o prietenă mai bună și un partener cu care să încerc să-mi îndeplinesc visurile. Viața e mult mai amuzantă cu tine”, i-a scris aceasta.

Nici Ellen DeGeneres nu a uitat de Jennifer de ziua ei, realizând un montaj în care ambele apar.

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday, @JenniferAniston. I can’t wait for our slumber party tonight. Portia bought Mad Libs!

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Nu în ultimul rând, și fostul soț Justin Theroux a felicitat-o de ziua ei, postând pe Instagram o fotografie care nu o avantajează neapărat pe Jennifer. Aceasta e îmbrăcată într-un top fătă mâneci, lăsându-i la vedere brațele destul de lucrate la sală, și jeanși. E o poză în care Jennifer apare într-o postură mai degrabă fioroasă. Este însă o postare plină de umor, umor pe care îl împărtășește și Jennifer.

mesajul fostului sot

După divorțul lor din 2018, Jennifer și Justin au rămas prieteni, așa că își permit astfel de glume.

Vezi și Anunțul făcut de Brad Pitt și Angelina Jolie, imediat după ce el s-a întâlnit cu Jennifer Aniston

Citește și: