S-a lăsat de meseria care a făcut-o faimoasă, s-a căsătorit, a făcut un copil și în prezent este blogger, promovând viața sănătoasă. În martie 2018, s-a apucat de dieta keto, care a ținut-o în fomă până de curând.

După un an și jumătate, a renunțat însă la ea și inevitabilul s-a întâmplat. ”Vă fac o confesiune. M-am îngrășat peste 9 kilograme. Uf!”, a scris ea pe Instagram.

View this post on Instagram

Confession. I’ve gained 20 pounds. Ugh. I decided to take a break from #keto and live my best carby life. The weight came back fast and furious. I know a lot of people are quitting keto because it’s hard to maintain and after a year and a half I concur. Not sure if I’m going to go back full force or just calorie count. What are your thoughts? Love you guys!

A post shared by Jenna Jameson (@jennacantlose) on

Regina keto, cum era ea poreclită, le-a mai spus fanilor că a decis să facă o pauză cu dieta și să se bucure de carbohidrați. Iar rezultatele s-au văzut aproape instantaneu.

”Kilogramele au revenit imediat și cu furie”, a mai explicat vedeta, care a avut probleme cu greutatea în trecut.

vedeta recunoaste ca s-a ingrasat peste 9 kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

”Știu că mulți oameni renunță la keto pentru că e greu să o ții, iar după un an și jumătate, sunt de acord”, a mai scris vedeta.

”Nu sunt sigură adcă mă voi mai întoarce la ea total sau voi trece pe numărarea caloriilor”, a mai scris ea pe rețeaua de socializare.

Dieta keto sau ketogenică presupune consumul de grăsimi în proporție de 60% din alimentele consumate zilnic, proteine, 30%, și carbohidrați doar 5%, ceea ce înseamnă că această dietă se bazează în special pe grăsimi și proteine, reducându-se la minimum carbohidrații.

Vezi și Cele mai controversate diete de slăbit

Citește și: