Numai că, presa britanică scrie că Epstein ținea un jurnal, un fel de asigurare. Acolo nota cu minuțiozitate tot ce făcea, el și apropiații săi celebri, printre care și prințul Andrew, fratele prințului Charles și fiu al reginei Elisabeta a II-a.

Nota periodic în acest jurnal, gândindu-se că într-o zi aceste informații ar putea să-l ajute. Și iată că, chiar și mort, Epstein poate lovi. Iar prințul Andrew ar putea fi unul dintre cei care vor suferi cel mai mult.

Informații scandaloase despre fiul reginei

Deja ducele de York, tată a două fete, Egenie și Beatrice, este implicat în acest caz, avocații victimelor lui Epstein invitându-l să facă declarații. Una dintre victimele pedofilului povestește cum prințul Andrew îi lingea degetele de la picioare când era doar o adolescentă. Acaesta susține că a întreținut relații sexuale cu prințul, din postura de sclavă sexuală a lui Epstein.

Mai mult, cei doi nu ar fi făcut sex doar o dată, ci de trei ori, inclusiv în Londra, în 2001. Ar exista și fotografii cu aceasta și prințul, pe când tânăra era minoră.

De altfel, Epstein s-a sinucis tocmai pentru că din ce în ce mai multe informații scandaloase au ieșit la iveală. Și acesta nu este decât începutul.

Dacă trăia, Epstein risca o pedeapsă de până la 45 de ani de închisoare.

Acesta a mai încercat să se sinucidă pe 25 iulie, fiind găsit în stare de inconștiență și cu răni la gât în celula sa de la o închisoare din Manhattan, New York.

În urmă cu 11 ani, Epstein, în vârstă de 66 de ani, care avea legături cu Hollywood-ul și lumea politică din SUA, a fost condamnat la 18 luni de închisoare, după ce a pledat vinovat la acuzațiile de solicitare a serviciilor unor prostituate. Atunci, el a fost acuzat că, împreună cu asistenții săi personali, ademenea minore în locuința sa din Palm Beach, Florida, sub pretextul „masajelor”. Ulterior, acesta le viola sau agresa sexual și le plătea cu sume cuprinse între 200 și 1.000 de dolari.

Sentința i-a fost apoi redusă la 13 luni, cu un an de supraveghere judiciară. Totodată, a fost înscris în registrul național al infractorilor sexuali.

În închisoare, Epstein a trăit într-o celulă privată. El putea părăsi închisoarea 12 ore pe zi, pentru a merge la birou, o situație criticată de analiștii în domeniu.

Anul trecut, presa americană a publicat o anchetă potrivit căreia regimul de închisoare lejer a fost obținut în urma unei întâlniri între avocatul lui Epstein și actualul șef al Departamentului Muncii din SUA, Alexander Acosta, la momentul respectiv procuror șef în Miami. Înţelegerea ar fi fost ţinută secretă faţă de victimele acestuia.

Vezi și Ce spune Sarah Ferguson despre fostul ei soț, prințul Andrew, cu care încă locuiește, la 23 de ani de la divorț: ”Trăiesc cu prințul meu arătos, cel mai chipeș prinț”. Divorț doar de fațadă?

Citește și: