Cei care fac parte din organizația Carolina Waterfowl Rescue (care a salvat animalele și le-a găzuit momentan) nu știau nimic despre acestea. Odată ce au ajuns la centru, în scurt timp au văzut însă că între măgar și emu există o relație specială, greu de trecut cu vederea.

Nu doar că se alintau reciproc, se atingeau cu delicatețe sau dormeau împreună, dar când îngrijitorii au încercat să-i despartă pe Jack și Diane, comportamentul amândurora s-a schimbat. Puși în țarcuri separate, Diane a început sa alerge de colo colo fără oprire, fără a-și găsi locul, iar Jack pur și simplu „plângea”, a povestit Jennifer Gordon, din partea centrului.

In plus, Jack a început să atace alți măgari, inclusiv pe unul care se apropiase, curios, de Diane.

N-a putut rămâne indiferent

Prin urmare, nu exista altă cale decât ca Jack si Diane, deveniți între timp vedete, să fie adoptați împreună. Centrul a fost pur și simplu luat cu asalt de doritori, dar mulți erau din afara statului, iar pentru Jack și Diane ar fi fost traumatizant să călătorească prea mult. Aflând despre povestea lor, actorul Jeffrey Dean Morgan, cunoscut din ”The Walking Dead”, a contactat centrul, arătându-se interesat să-i adopte pe cei doi.

Acesta, în vârstă de 52 de ani, și soția lui, de 36 de ani, au o fermă în statul american New York, unde mai trăiesc și alte animale. S-au arătat de-a dreptul entuziasmați de a le oferi lui Jack și Diane ”un cămin pentru totdeauna”.

”Vor fi un adaos binevenit menajeriei noastre de creaturi fericite”, a scris actorul pe Twitter.

Deja animalele au plecat înspre actor, călătoria lor fiind documentată, pe Facebook, de centrul care le găzduise. Ca de obicei, Jack și Diane au fost inseparabili și pe drum, dormind lipiți în timpul transportului. E cel mai bun semn că decizia de a-i da spre adopție a fost cea inspirată.

Vezi și A căpătat un țel în viață după ce și-a luat un câine: M-a salvat, la propriu! Acum am de ce să mă trezesc dimineața. O poveste emoționantă|Video

Citește și: