Starul, căsătorit cu Emilie Livingston, admite că nu are foarte multe reguli după care îi crește pe Charlie, în vârstă de 3 ani, li pe River, de un an și trei luni. La una ține însă ca la ochii din cap: fără tehnologie de vreun fel în casa sa.

Potrivit soților, lipsa tabletelor sau a telefoanelor face ca micuții să-și creeze propria lume acasă, folosindu-și din plin imaginația.

Faptul că nu stau ore întregi cu ochii ațintiți în monitoare sau tot felul de dispozitive îi determină sa vrea să se implice în tot felul de activități. Zilele trecute, după cum povestesc cei doi, Charlie a vrut să facă curățenie, văzând că asta făcea mama sa. Și a curățat singur locul de joacă, au povestit părinții săi.

Chestionat legat de momentul târziu în care a devenit părinte, actorul a replicat că nu are niciun regeret, pentru că abia acum știe exact ce valori să le imprime copiilor săi, ce viață să-i învețe să ducă.

Actorul a mai spus că, din fericire, el și soția lui beneficiază de ajutor în creșterea copiilor, ceea ce le permite să mai iasă la câte o întâlnire romantică din când în când.

Foto: NorthFoto

Vezi și Cornel Păsat a devenit tată. Soția sa a născut mai devreme

Citește și: