Anunțul a fost făcut chiar de către multimiliardar, pe contul său de Twitter. Omul de afaceri, în vârstă de 54 de ani, a spus fanilor săi că despărțirea de soția sa (48 de ani) va fi una amiabilă.

Ne simţim extrem de norocoşi că ne-am cunoscut şi extrem de recunoscători pentru fiecare an de căsnicie”, a scris el pe Twitter.

„Dacă am fi ştiut că ne vom despărţi după 25 de ani, tot ne-am fi căsătorit”, a adăugat el.

Cei doi s-au cunoscut în New York, când Bezos era vicepreşedinte al unui trust şi a intervievat-o pe cea care avea să-i devină soție, pentru un job. S-au căsătorit în 1993, după ce au renunţat la slujbele de pe Wall Street şi s-au mutat în Seattle. Aici, Jeff Bezos a deschis, în garajul său, o librărie online, din care s-a născut ulterior compania Amazon.

Bezos a devenit milionar în 1997, iar din acest moment caștigurile sale au tot crescut. În prezent e cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 135 de miliarde de dolari.

Cât despre soția acestuia, ea este o scriitoare premiată.

Nu se știe dacă cei doi – care au împreună patru copii – au un contract prenupțial. Dacă nu există un astfel de act, averea va fi împărțită în mod egal.

Vezi și Cel mai bogat om din istorie e un om normal: Spală vasele și are cizme norocoase. Care e cel mai sexy lucru pe care îl face pentru soția sa

Citește și: