Jean Paler trece prin momente dificile, după ce a fost prădat de hoți. Actorul a lansat un mesaj disperat pe rețelele de socializare, după ce a rămas fără bani pe cardul de pensie, bani care erau rezervați pentru tratament. Acesta a mărturisit că hoții i-au furat 1.000 de lei, lăsându-i pe card doar 38 de lei.

Jean Paler a recunoscut că este disperat și nu are liniște până nu află ce s-a întâmplat. Actorul susține că nu a oferit nimănui datele cardului său și nici nu a făcut vreo tranzacție în ultimele zile.

„Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător. Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă unde am un cont deschis și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul? Eu nu am făcut nicio tranzacție online, în ultimele zile, nu mi-am pus datele cardului pe nicio platformă și nu le-am oferit nimănui.

Este inadmisibil așa ceva! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat”, a scris actorul pe rețelele de socializare.

Totuși, la Antena Stars, actorul a declarat că a intrat, zilele trecute, într-o casă de pariuri, pentru a-și încărca cartela pentru telefonul mobil. Imediat după ce a făcut această tranzacție a observat lipsa banilor, de aceea se gândește că cineva i-ar fi clonat cardul.

Ce răspuns a primit Jean Paler din partea băncii

Jean Paler nu a stat prea mult pe gânduri, astfel că a sunat imediat la banca la care avea cardul, acolo unde a făcut o sesizare cu privire la faptul că i-au dispărut mai mulți bani din cont și au fost făcute mai multe tranzacții de care el nu are habar.

Actorul recunoaște că șansele să-și recupereze banii sunt minime, iar asta îl întristează și mai tare.

„Am sunat acum la București, după ce ieri mi-au spart contul si mi-au golit cardul, 10 milioane de lei vechi, că nu aveam prea mulți.

Pensie mică și multe probleme de sănătate

Jean Paler nu are parte de o bătrânețe liniștită. La 70 de ani, actorul este nevoit să muncească pentru un ban în plus, pentru că pensia nu-i ajunge. Asta, deși starea sănătății sale este una precară.

Jean Paler încasa lunar, în urmă cu doi ani (și cel mai probabil situația nu s-a schimbat prea mult de atunci) suma de 920 de lei, din care e clar că nu se poate trăi. Mai cu seamă că actorul se confruntă și cu niște probleme de sănătate.

”Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”, spunea Jean Paler pentru impact.ro.

”Sunt și acum pe scenă și-mi fac meseria. Inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, povestea la un moment dat Jean Paler.

În 2012, artistul a suferit un infarct și acum are montate 3 stenturi: ”M-a iubit Dumnezeu, m-a scos din ghearele morții!”.

Jean Paler spune că muncește vara pentru a strânge bani pentru restul anului. Asta, pentru a nu ajunge să se împrumute prin vecini de bani de medicamente.

”Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică? Mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”, a mai mărturisit Jean Paler pentru sursa citată.

Vezi și ”Am fost bătut și jignit în spital!” Jean Paler, confesiuni cutremurătoare

Citește și:

Cine e șef în casă Adriana Bahmuțeanu – Geroge Restivan? ”Nu există niciun os rău în corpul acestei femei!”

Bruce Willis şi Demi Moore sunt bunici. Fiica lor, Rumer Willis, a născut acasă și a publicat prima poză cu copilul