Inima mea funcţionează doar 30%. Am fost diagnosticat cu fibrilaţie continuă. Am palpitaţii, iar la un moment dat inima încetineşte foarte mult şi leşin. Am căzut pe stradă, dar şi în casă, bine că nu m-am lovit la cap.

Doctorul Chioncel, de la Spitalul Fundeni, mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgenţă un defibrilator”, a declarat actorul pentru Click!.

 Însă problemele sale nu se opresc aici. A spus-o cu subiect și predicat chiar actorul, care se confruntă cu aceleași probleme precum oamenii de rând, în ciuda statutului său de vedetă. ”Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu ştiu când va fi adus, este decontat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate”, a explicat el. Actorul are o pensie de doar 840 de lei și face eforturi pentru a reuși să trăiască de la o lună la alta și să-și plătească și medicamentele. Fanii săi i-au trimis inclusiv sacoșe cu mâncare.

”Cu acest defibrilator mai am şansa să trăiesc”

În lipsa acestui defribrilator, șansele sale să trăiască sunt mici. A spus-o chiar Jean Paler: ”Cu acest defibrilator mai am şansa să trăiesc, trebuie apoi să ţin un regim strict, să iau multe medicamente”.

 În 2012, actorul a suferit un infarct, iar de atunci a urmat un tratament medicamentos. În urmă cu trei zile, problemele au apărut din nou, artistul fiind diagnosticat cu fibrilație continuă.

În afara problemelor cu inima, Jean Paler, care de câțiva ani s-a retras la Sinaia, suferă și de diabet.

Vezi și Palpitațiile, de la un diagnostic greșit la tratamentul corect

Citește și: