Artistul a povestit pentru Click! cum se mai simte, la o săptămână de la internarea de urgență.

Deşi problemele de sănătate nu-i dau pace de mai bine de zece ani şi medicii i-au interzis de mai multe ori să-şi practice meseria, actorul Jean Paler și-a făcut bagajele și a plecat, la începutul lunii iulie, pe litoralul românesc, unde a fost cooptat în mai multe spectacole. Planul său era să facă asta până la finalul sezonului estival… Din păcate, însă, acum o săptămână a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit o criză cardiacă în timp ce se afla pe scenă.

„Nu mă simt prea bine, mă supără rău sănătatea! Sunt de o săptămână internat la spital, în Constanța. Am făcut o criză cardiacă și iată că am ajuns unde am ajuns. Eu sunt aici la spital.

Eram în turneu, după cum știți. Într-o zi efectiv mi s-a făcut rău, am făcut mai exact un puseu de tensiune, și am ajuns în situația asta. Din câte știu și săptămâna viitoare o să stau internat. Vedem ce spun și medicii, dar eu așa am înțeles”, a declarat Jean Paler pentru sursa citată.

jean-paler-pe-patul-de-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Vestea că a fost internat a fost dată presei chiar de artist, la începutul acestui weekend. „De 7-8 zile mi-e foarte rău. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc. Acum sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă.

Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici. Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată.

Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața. Păcat că a trebuit să întrerup spectacolele. Mai aveam vreo șase, la teatrele de vară”, a declarat artistul pentru playtech.ro.

Probleme mari cu inima

Jean Paler are de mulţi ani probleme cu inima. Acum mai bine de zece ani, în 2012, a suferit un preinfarct şi a avut atunci şi o intervenţie pentru ca doctorii să-i poată monta trei stenturi.

„Sunt cardiac cronic, operat. Acum am şapte stenturi și un defribilator. Medicamentele mă costă 1.400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine.

M-au uitat toți, parcă nici nu exist. Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut. În fiecare an stau în spitale câte patru luni.

Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc”, a povestit Jean Paler în emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D, anul trecut, în decembrie, cu ocazia anivesării zilei de naştere.

Vezi și ”Am fost bătut și jignit în spital!” Jean Paler, confesiuni cutremurătoare dar și Inima lui funcționează la o capacitate de 30%, dar chiar și așa trebuie să muncească pentru un ban în plus. Cât are pensia Jean Paler

Citește și:

Salma Hayek, pozată de paparazzi în „uniforma” ei preferată de vară, costumul de baie, pe iaht, în Mexic. La 57 de ani e superbă, tonică și senzuală

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au ajuns la spital cu fiica lor! Au fost sunați de la școală: „Se vaită de dureri” Ce s-a întâmplat cu Petra