Contactat de Click!, artistul a dezvăluit că speră să își revină cât de repede posibil. Asta, chiar dacă lista diagnosticelor sale cuprinde acum și o bronșită cronică de gradul 3.

„Sâmbătă m-au externat din spital, dar o să mai am de tras mult timp. Aș putea să zic că mă simt la jumătate, nici bine, nici rău. Nu mi-a murit speranța că o să îmi revin și o să mă fac bine.

De-abia aștept să revin pe scenă, să merg la emisiuni de televiziune. Publicul pentru mine a fost viața mea și este în continuare. Eu am trăit pentru el mereu și m-am bucurat de fiecare apreciere din partea lor.

În toată această perioadă, în spital, am avut și o pneumonie care acum s-a transformat într-o bronșită cronică de gradul 3”, a declarat Jean Paler pentru sursa citată.

Dezgust total!

Jean Paler a mai dezvăluit că a rămas cu un gust amar în toată această perioadă, cât a stat în spital, din cauza faptului că a fost neglijat total de cadrele medicale, spne el.

„În toată această perioadă am fost internat în patru spitale. M-am mutat dintr-un spital în altul, din cauză că în două din cele patru spitale am fost tratat ca un obiect. M-au internat într-o rezervă și m-au uitat acolo. Eu fiind într-o stare critică, treceau și câte două zile și nu îmi deschidea nimeni ușa.

Plus că este jale în spitale și ce se întâmplă cu mâncarea, este groaznic totul. Ferească Dumnezeu să ajungi prin spitalele din România!”, a conchis actorul.

Născut la 17 decembrie 1952, în Brașov, Jean Paler este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, cu o carieră de aproape 50 de ani. Artistul a absolvit Actoria la clasa prof. Dem Rădulescu, despre care povestește că se distra foarte mult la bancurile sale.

De-a lungul carierei, a interpretat numeroase roluri, multe și de travestit, pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București.

Probleme mari cu inima

Din păcate, în ultimii ani a tot avut probleme de sănătate. Are probleme cu inima de mai bine de zece ani, iar pensia este insuficientă pentru medicamentele pe care trebuie să le cumpere lunar.

Acum mai bine de zece ani, în 2012, a suferit un preinfarct şi a avut atunci şi o intervenţie pentru ca doctorii să-i poată monta trei stenturi.

„Sunt cardiac cronic, operat. Acum am şapte stenturi și un defribilator. Medicamentele mă costă 1.400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine.

M-au uitat toți, parcă nici nu exist. Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut. În fiecare an stau în spitale câte patru luni.

Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc”, a povestit Jean Paler în emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D, anul trecut, în decembrie, cu ocazia anivesării zilei de naştere.

Vezi și ”Am fost bătut și jignit în spital!” Jean Paler, confesiuni cutremurătoare

Citește și:

Amalia Enache, motivul pentru care și-a înscris fiica la o școală privată. Părere tranșantă despre învățământul la stat

Cabral povestește despre tatăl său, cu care a încercat să ia legătura de mai multe ori, dar și despre frații și surorile sale: ”Șase în total. Tata a avut dragoste de dat”