Jean Paler trece prin momente grele, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. După o lungă internare recentă, în loc ca starea sa să fie mai bună, actorul se simte din ce în ce mai rău.

În luna august, actorului i s-a făcut rău pe scenă, în timpul unui spectacol. A fost internat de urgență și mutat dintr-un spital în altul. Din nefericire, deși a fost externat și era optimist cu privirea la starea sănătății sale, se simte în continuare foarte rău.

”Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare. Stau câteva minute și cad, după ce fac câțiva pași simt nevoia să mă așez. Scrie și în biletul de externare că trebuie să fiu susținut de cineva.

Vede de mine fiica mea, dar vine și băiatul de la București”, a spus Jean Paler pentru Playtech.

Jean Paler: „El este speranța mea, m-a chemat de urgență!”

Așa stând lucrurile, actorul urmează să fie internat din nou. ”Pe 16 octombrie, la ora 7.00 dimineața, trebuie să ajung la București, la Spitalul Fundeni, la internare, la secția Cardiologie. Am mai fost la ei și acum doi ani, m-au mai pus o dată pe picioare, dar n-am mai ajuns acolo pentru că nu au mai avut paturi libere.

Medicul cardiolog Răzvan Radu Ilie, care m-a mai tratat, îmi va relua toate analizele la inimă, ca să vadă ce se întâmplă, căci am fost în 4 spitale și mi-au schimbat de 4 ori tratamentul zilnic, schema de tratament. Mi-au scos, mi-au pus și m-au terminat total.

El este speranța mea, m-a chemat de urgență!”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

jean paler internatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Jean Paler suferă și de probleme neurologice locomotorii: S-ar putea să nu mai pot merge”

În urmă cu cinci ani, Jean Paler spunea că se confruntă cu probleme de sănătate la nivelul inimii, motiv pentru care este nevoit să ia pastile toată viața sa.

„Eu am probleme cu inima și le voi avea toată viața, până când îmi bate preotul la ușă. Asta e, sunt dependent de tratament, o să iau pastile până n-o să mai fiu”, declara el cu amărăciune.

”Am fost bătut și jignit în spital!” Jean Paler, confesiuni cutremurătoare

”Acum doi ani am făcut și o hemipareză la picioare și la mâini, nu puteam ține nici măcar o cană cu ceai. Am făcut, atunci, tot la Fundeni, tratament cu imunoglobuline, a fost foarte bun.

După ce mi-au făcut o examinare, au găsit că vârfurile, mugurii terminațiilor nervoase ale picioarelor, sunt mâncate de diabet, s-au distrus, nu mai au contacte, de aceea intervenise acea hemipareză. Este o boală fără leac.

La Spitalul Militar au găsit că mi s-a agravat boala, dar mi-au zis să mă duc tot la Fundeni, deși și ei au o secție de Neurologie foarte bună.

Boala poate avansa și s-ar putea să nu mai pot merge. La Fundeni vor încerca să mă pună din nou pe picioare, ca acum doi ani, mai spunea Jean Paler acum ceva vreme pentru aceeași sursă.

Vezi și Jean Paler, externat din spital! Care este starea sa de sănătate și ce spune despre spitalele de la noi, după ce a fost plimbat prin 4

Citește și:

Fiica lui Sorin Bontea s-a transformat într-o tânără senzuală. Ambii copii ai chefului au plecat din casa părintească. Cu ce se ocupă fiecare

Fiul Manuelei Hărăbor a împlinit 33 de ani. Poze de la petrecere și confesiunea răscolitoare a actriței: „Andrei a fost și este șansa mea de nemurire”