Contactat de Click!, actorul a mărturisit acum că a reușit să-și recupereze banii. Iată cum s-a întâmplat totul.

Jean Paler a tras o sperietură zdravănă în urmă cu câteva săptămâni. Comediantul s-a trezit că nu mai are pensia în cont. Cineva reușise să-i sustragă banii. Însă, timpul a trecut, iar lucrurile s-au rezolvat. Din fericire pentru el, pentru că, la momentul respectiv, nu avea prea multe speranțe.

„S-a rezolvat toată problema de ceva timp. Banca mi-a înapoiat banii, la câteva zile distanță după ce am sunat la ei să îi anunț.

Probabil i-a găsit pe făptași chiar nu știu, dar eu mă gândesc că i-a găsit, că altfel cum îmi dădeau ei banii?

După cele întâmplate am schimbat banca și cardul. Nu am mai vrut să colaborez cu ei în continuare. Sper ca la această sucursală, unde m-am trasnferat, să nu existe problemele pe care le-am avut cu ceilalți.

Ce au zis acele persoane… că sunt bogat, dar nu sunt deloc! În general artiștii sunt văzuți ca fiind niște persoane foarte bogate, dar nu este așa. Ca în orice domeniu este și la noi. Unii artiști câștigă mai mult, alții mai puțin.

Aveam ăia 1.000 de lei de la pensie. Tocmai ce primisem pensia și plătisem o factură. Acel card era fix pentru primirea pensiei, nimic altceva. Dar trebuie să spun, să nu creadă lumea… nu sunt un om bogat, nu am conturi în bancă.

Am aflat întâmplător că nu mai am deloc bani pe card. Am vrut să îmi încarc telefonul prin aplicație și mi-au zis, printr-un mesaj scris, că am pe card 1,36 lei și nu aveam cu ce să încarc telefonul. Așa că am sunat la bancă și am văzut că mi-au retras banii în trei etape”, a declarat Jean Paler la momentul respectiv pentru sursa citată.

Cântărețul de muzică populară care a rămas fără bani în cont. Avertismentul artistului

Și artistul de muzică populară Marius Baldovin a pățit ceva asemănător. Acesta a povestit că s-a trezit fără 1.500 de lei, banii pe care îi avea pe cont, și momentan nu știe ce s-a întâmplat.

Se pare că au avut loc tranzacții, una spre un site de jocuri de noroc, iar alta pe o aplicație de ridesharing.

Cântărețul susține că el niciodată nu a jucat la jocurile de noroc și nu ar fi avut cum să-i fie luată suma de bani de pe card. Mai mult de atât, nici aplicația de ridesharing nu a folosit-o, dar cu toate astea, banii i-au fost luați.

”M-am trezit că din contul meu bancar au fost luați bani. Efectiv, m-am trezit că banii mei sunt ușor, ușor luați de acolo, ba de servicile de ridesharing, ba de un site de pariuri sportive. Nimeni nu avea datele mele cu caracter personal, nimeni nu avea datele cardului”,a declarat artistul pentru Spynews.

Marius Baldovin a cerut imediat ajutorul Poliției pentru rezolvarea problemei. Cântărețul mărturisește că a depus o plângere penală și a primit ordin de înregistrare de la secție, iar acum așteaptă să vadă ce se va întâmpla.

El a dat și un e-mail la site-ul de jocuri de noroc, cât și la compania de ridesharing, pentru a cere detalii despre tranzacție.

”Am sunat la poliție, am spus că mi s-au luat din bani, am depus o plângere acolo împotriva celui care mi-a clonat cardul, ca asta am înțeles, că mi s-ar fi clonat cardul. Am depus o plângere.

Eu nu am folosit deloc acele aplicații, plus de asta am trimis și un mail la site-ul de pariuri sportive, ca să mi se dea și mie detalii despre contul pe care mi s-au retras banii”, a mai spus el.

Cardul i-ar fi fost clonat

Marius Baldovin ar fi aflat între timp că i-ar fi fost clonat cardul și așa a rămas fără bani. El precizează că banca emitentă nu are sediu în România și din acest motiv problema ar putea să nu se rezolve prea repede.

Mai mult de atât, și alți prieteni de-ai săi ar fi fost victime ale aceleași infracțiuni, după cum a mai spus el.

Cântărețul va merge din nou la poliție în cursul acestei zile, împreună cu un avocat, pentru a face toate demersurile necesare în soluționarea problemei.

”Am dat mesaj și la cei de la compania de ridesharing, ei mi-au zis că într-adevăr nu există plecări de-ale mele pe aplicație, dar mi-au zis să iau contact cu banca.

Este foarte posibil ca nu doar mie să mi se întâmple. Un alt prieten de-al meu, ce lucrează la un hotel, a rămas fără mai mulți bani.

La poliție am primit un număr de înregistrare din ziua în care am depus plângerea. Astăzi voi merge din nou împreună cu avocatul meu la poliție”, a mai spus artistul.

Vezi și Ce a pățit Bianca Brad la un bancomat din Capitală: ”Efectiv am căzut în genunchi”

Citește și:

Ce vor face părinții lui Rareș Prisăcariu cu premiul de 120.000 de euro, de la „Românii au talent”. Ce le-a cerut fiul lor, după ce a câștigat

Elena Băsescu, la spital, după un accident la călărie. Fiica lui Traian Băsescu, fotografiată în cărucior, la Urgențe