„La aniversarea zilei de naștere, îi dorim actorului Jean Paler zile senine și fericite, cu bucurii și multă sănătate! La mulți ani! Pe scena Teatrului de Revistă, Jean Paler a fost aplaudat într-o serie de spectacole, printre care “Microfonul de la miezul nopții”, în regia lui Bițu Fălticineanu, din distribuția căruia au mai făcut parte: Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Paula Rădulescu, Romică Țociu, Cornel Palade, Doru Tufiș, Ioana Casetti, Miruna Birău, Lucia Boga, George Enache, Radu Stoenescu”, acesta e mesajul publicat pe pagina de Facebook a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” și care i-a mers lui Jean direct la suflet,

„Vă sunt profund recunoscător pentru faptul că nu m-ați uitat! Jumătate din sufletul meu este încă pe scena teatrului. Mă înclin și vă iubesc!”, a răspuns, el. Actorul este foarte activ pe rețelele sociale, iar recent a anunțat că și-a făcut cont de TikTok: „Având în vedere faptul că tehnologia face parte acum din viața noastră peste 80%, m-am gândit să vă fiu mai aproape, revenind pe TikTok. Mi-am creat un nou cont, unde vă aștept cu drag să mă urmăriți. Voi încerca să postez material cu care să vă descrețesc frunțile cum v-am obișnuit de peste 40 de ani”.

jean-paler-loredana-grozaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Jean Paler a împlinit 70 de ani: „Anul acesta voi fi singur cuc, de Sărbători”

Jean Paler s-a obișnuit cu singurătatea ba chiar a declinat câteva invitații la diverse petreceri, pentru că nu își dorește să meargă neînsoțit. „Anul acesta voi fi singur cuc, de Sărbători. Voi fi singur cu mine, nu e bine, dar ce să fac? E cam greu, în ziua de azi, să mai găsești pe cineva cu care să locuiești. Nu e ușor, căci, de la o vârstă, toți avem pretenții, tabieturi… Am fost invitat la niște petreceri, dar, decât să stau acolo, singur, fără o iubită, ca statuia în Piața Victoriei, mai bine rămân în casa mea, la căldură”, a declarat Jean Paler pentru Playtech.ro.

Din păcate, nici profesional nu îi merge ca pe roate, căci a pierdut câteva contracte care i-ar fi putut rotunji veniturile, în perioada Sărbătorilor. „Trebuia să am un recital la un local din Moldova, undeva, lângă Humulești, pe 24 decembrie, și pe 1 ianuarie, de Sf. Vasile, un altul. Eram singurul artist mare, cap de afiș, restul, dansatori, din zonă, ceva tradiții, cu ursul, cu capra. S-au anulat ambele show-uri din localuri, am fost anunțat că nu s-au ocupat locurile la mese, că s-au strâns foarte puțini doritori”, a mai declarat actorul, pentru Playtech.

Citește și: Cornel Palade a împlinit 70 de ani. Ce soție frumoasă are umoristul! Femeia l-a iertat și au mers mai departe

Citește și: Niculina Stoican a împlinit 52 de ani. Cum arată soțul și fiul solistei: „Copilul a fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui”