Jean Paler, aflat la malul Mării Negre, unde susține mai multe spectacole, și-a găsit puterea de a-și deschide sufletul în fața spectatorilor și telespectatorilor, mărturisind tot ce i s-a întâmplat în perioada în care a fost internat în spital.

Chiar dacă nu este în cea mai bună formă în ceea ce privește starea lui de sănătate, Jean Paler continuă să fie prezent pe scenă, mai ales că nici pensia pe care o primește nu e una care să-l ajute să se bucure de bătrânețe. Susține spectacole și până la 2.00 dimineața, ceea ce nu e deloc simplu la nicio vârstă, cu atât mai puțin a lui.

Cu ceva vreme în urmă, artistul a fost internat în spital timp de mai multe luni. Celebrului actor i s-au făcut șase teste de coronavirus în tot acest timp și a îndurat condiții inumane, spune el, în unitatea medicală unde a fost internat. Jean Paler a mărturisit că cea mai mare problemă din spital a fost… frigul.

Chiar dacă era îmbrăcat foarte gros, Jean Paler nu a putut rezista temperaturilor extrem de scăzute din spital, așa că a ”îndrăznit” să iasă pe holul unității medicale pentru a cere o pătură în plus.

În acele momente, cadrele medicale și asistenții l-au luat la rost, l-au jignit și chiar l-au lovit, a declarat el pentru antena Stars. Cu toate acestea, maestrul a preferat să nu facă plângere la poliție.

”Salonul era o celulă, de fapt. S-a întâmplat în iarnă, eram suspectat de COVID-19. Era un frig de nici ursul polar nu stătea acolo. Am îndrăznit, când nu mi-au încuiat ușa, că mereu mă încuiau acolo, să ies pe hol și să cer o pătură, că tremuram. Nu văzusem țipenie de om și am văzut din senin vreo șase-șapte… Mi-au dat brânci, m-au înjurat, m-au jignit, unul mi-a tras și una în fălci, ca să-mi fie bine”, a povestit Jean Paler.

Citește și:

Florin Călinescu face marele anunț, după despărțirea de Pro Tv: ”M-am gândit să o iau de la zero. Puteţi să trimiteţi CV-urile”

Melanie Griffith e de nerecunoscut. Operațiile estetice nereușite și abuzul de alcool își spun cuvântul