Artistula  făcut aceste dezvăluiri pentru New York Times și a fost pentru prima dată când a vorbit despre problemele din mariajul lui cu celebra cântăreață.

Trebuie să supraviețuiești. Așa că treci pe modul de supraviețuire și atunci ce se întâmplă? Îți opresti toate emoțiile. Chiar și în ceea ce privește femeile, te închizi emoțional și nu mai există conexiune. Cel puțin așa a fost în cazul meu. Și apoi, toate lucrurile pornesc de aici: infidelitate”, a declarat el.

Citește și: Cristina Bălan a vorbit despre problemele dificile prin care a trecut și despre copiii ei, care suferă de sindromul down. Artista și sotul ei, Gabi, au vrut să plece din țară

Au făcut terapie de cuplu

Jay Z a dat de înțeles că a fost infidel și  prin intermediul albumului sau „4:44”. De asemenea, în interviul acordat The New York Times, el a mai dezvaluit ca terapia de cuplu a fost singurul lucru care le-a salvat căsătoria de la divorț. Beyonce l-a iertat și cei doi chiar au devenit recent părinți de gemeni.

Rapperul nu a dezvăluit însă și cine este femeia cu care a înșelat-o pe Beyonce. La un moment dat s-a spus că ar fi Rihanna, protejata lui Jay-Z, însă Beyonce  a caracterizat-o ca fiind ‘Becky with the good hair’ (Becky cu parul frumos – n.red. ) într-o piesă lansată anul trecut.

 

Rapperul american Jay-Z, al cărui album recent, intitulat „4:44”, vorbește despre iubire, viață și fracturi sociale, a primit marți cele mai multe nominalizări – opt – la premiile Grammy din 2018, ce vor fi atribuite în cadrul unei ceremonii la care femeile vor absenta în unele dintre categoriile principale.

Citește și: