Beyonce a iscat numeroase controverse după ce și-a lansat albumul de succes „Lemonade” în care dezvăluia că soțul ei a înșelat-o. Deși cei doi nu au comentat public aceste acuzații, rapperul Jay-Z, devenit proaspăt tătic, a lansat un nou album, intitulat „4:44”, în care îi cere iertare frumoasei lui soții pentru faptul că a fost un afemeiat.

În ultimii doi ani, toate publicațiile anunțau că mariajul dintre Beyonce și Jay-Z nu este unul tocmai roz și că cei doi ar fi la un pas de divorț. Așadar, celebra cântăreață a șocat pe toată lumea când a lansat albumul „Lemonade”, unde dezvăluie în versurile cântecelor că este o femeie ce a fost înșelată. Mai mult, zvonurile despre infidelitatea lui Jay-Z au fost alimentate și imaginile surprinse de o camera de supraveghere dintr-un lift care a surprins momentul în care rapperul a fost atacat de Solange, sora lui Beyonce, care l-a lovit de mai multe ori, în timp ce Beyonce asista pasivă.

Citește și: Nimeni nu este perfect. Aceste vedete sunt frumoase și talentate, iar faptul că au defecte fizice nu le-a împiedicat să aibă succes. Știați că Halle Berry are șase degete la picioare?

Recunoaște și că s-a jucat cu sentimentele lui Beyonce

Însă, se pare că lucrurile între ea și Jay-Z s-au rezolvat și cei doi au decis să mai dea o șansă mariajului lor. Drept dovadă stă faptul că cei doi și-au mărit recent și familia, devenind din nou părinți, dar și noul album al celebrului rapper în care acesta îi cere iertare lui Beyonce pentru că a înșelat-o. „Te-ai maturizat mai repede decât mine, eu nu am fost pregătit, așa că îmi cer iertare”, spune Jay-Z, precizând că îi pare rău că nu a fost alături de artistă așa cum a trebuit când cei doi au pierdut un copil. El mai recunoaște și că s-a jucat cu sentimentele lui Beyonce, pentru că el „nu avea sentimente” , spunând „la ce este bun o partidă în trei  atunci când ai un suflet pereche”.

„Nu știu ce aș face dacă ar afla copiii mei. Dacă nu s-ar mai uita la mine la fel, probabil aș muri de rușine”. Îmi cer iertare, am fost un afemeiat, a fost nevoie să mi se nască copilul pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole. Mi-a luat prea mult să lansez această piesă, știu că nu te merit”, mai cântă rapperul într-una dintre piese.

Au devenit părinți gemeni

Mai mult, Jay-Z face referire și la scena din lift într-una din melodii: „Ai pus-o la zid pe Solange pentru că știa totul, când tot ce trebuia să faci era să îmi spui că sunt pe calea greșită” .

Beyoncé a adus pe lume pe 19 iunie un băiat și o fată, gemeni, pe care i-a născut prematur. După ce au stat mai bine de o săptămână în spital, micuții au părăsit spitalul, iar familia Carter locuiește acum într-o vilă de lux din Malibu, într-o proprietate închiriată, al cărei preț ajunge la 400.000 de dolari pe lună. Noua reședință a acestora se întinde pe 6,3 hectare și oferă o priveliște minunată asupra Oceanului Pacific.Jay Z s-au căsătorit cu Beyonce pe 4 aprilie 2008.

Citește și: