Jason, cel care îi dă viață lui Brandon în Beverly Hills, fratele geamăn al Brendei, rol interpretat  de îndrăgita Shannen Doherty, e devastat de vestea tristă că aceasta mai are foarte puțin de trăit.

El a făcut mărturisiti sfâșietoare pentru revista People și pare dărâmat  de faptul că va pierde încă un coleg de platou, după dispariția subită a lui Luke Perry.

„Shannen reprezintă o mare parte din viața mea. Eu și ea vom avea mereu o legătură care este foarte puternică. Sunt devastat de această veste și îi urez ei și familiei ei toate bune în această perioadă dificilă pentru ei”, a declarat Jason pentru People.

Shannen Doherty suferă de cancer în fază terminală

Jason nu este singurul actor din Beverly Hills care pare marcat de vestea tristă că lui Shannen i-a recidivat cancerul, într-o formă mult mai agresivă.

Tori Spelling i-a transmis și ea un mesaj pe rețelele de socializare: „Îți trimit foarte multă dragoste, sprijin și vibe pozitiv care să te facă să zâmbești”, a scris Tori.

Vestea tristă dată de Shannen Doherty  că boala a recidivat a șocat pe toată lumea. Actriță a mărturisit că a fost diagnosticată din nou cu cancer mamar, în stadiul IV, săptămâna trecută, în cadrul emisiunii „Good Morning America”. Doherty a izbucnit în lacrimi la TV și a povestit că starea ei s-a agravat și din cauza stresului de pe urma procesului pe car eîl duce împotriva unei firme de asigurări care nu vrea să-i plătească integral despăgubiri, după ce casa ei a fost arsă în incendiile de vegetație din California, în 2018.

 

Citește și: