Jason Momoa și Lisa Bonet au anunțat că s-au despărțit și că o iau pe drumuri separate, printr-un comunicat vag, în care nu au dat prea multe detalii despre ce s-a întâmplat între ei.

„Cu toții am simțit presiunea și schimbările acestor vremuri transformatoare. Se desfășoară o revoluție și familia noastră nu face excepție… să simțim și să creștem din aceste schimbări seismice care se întâmplă. Astfel, dăm vestea familiei noastre. O luăm pe drumuri diferite în această căsnicie și anunțăm asta nu pentru că este o știre, ci pentru a putea să mergem mai departe cu demnitate și onestitate. (…) Dragostea dintre noi continuă însă, evoluând în direcții pe care urmează să le descoperim și să le trăim. Ne eliberam unul pe celalalt pentru a deveni ceea ce ne dorim”, se arată în comunicatul oferit presei de cei doi.

‘Game of Thrones’ season eight premiere, Arrivals, New York, USA – 03 Apr 2019SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cei doi au împreună doi copii, o fată și un băiat, în vârstă de 14 și 13 ani, și păreau extrem de îndăgostiți. Celebrul actor, considerat unul dintre cei mai sexy bărbați dela Hollywood, a mărturisit într-un interviu mai vechi că s-a îndrăgostit de Lisa de când avea doar 8 ani.

„M-am îndrăgostit de ea pe când aveam 8 ani și ea vreo 20. Țin minte că i-am zis mamei mele: (n.r. Bonet a jucat în Cosby Show) Nu i-am spus asta (n.r. lui Bonet) decât recent. Vă dați seama, aș fi părut un ciudat. Am vrut mereu să o cunosc. E o regină, a fost dintotdeauna.”, a spus actorul.

Cu toate acestea, Jason a fost văzut în ultima vreme petrecând, chiar și alături de românca Mădălina Ghenea. Frumosul fotomodel a făcut public pe 29 decembrie o imagine în care îl ține de gât pe starul din „Urzeala tronurilor”. Mădălina Ghenea a postat o serie de fotografii care fac retrospectiva anului ce tocmai a trecut, printre care și poza cu Momoa, cei doi fiind se pare foarte buni prieteni.

Postarea nu a putut fi trecută cu vederea de cei care îi urmăresc în mediul online și reacțiile au apărut la scurt timp: “Nu știu ce îmi doresc mai tare acum, să fiu Mădălina Ghenea sau Jason Momoa?”, a scris cineva.

Foto: Profimedia