Din când în când, își mai răsfață însă fanii cu câte o fotografie sau un clip. Așa a procedat și recent, când a postat pe rețelele de socializare un clip în care apare întâi fără pic de machiaj, îmbrăcată casual și cu o bentiță pe cap, pentru ca apoi, ca prin minune, să apară aranjată și fără cusur, gata parcă să urce pe scenă și să facă show ca în clipele bune.

@janetjackson

Cum au reacționat fanii? Atât look-ul natural, cât și cel glamorous au fost pe placul lor, iar dovadă sunt nenumăratele complimente.

@janetjackson

”Așadar, a nu te lua prea tare în serios trebuie să fie secretul pentru a nu îmbătrâni sau ai găsit fântâna tinereții? Care dintre ele?”, “Nu ai îmbătrânit absolut deloc!”, “Ești adorabilă!”, “Legendă!”, “Atât de frumoasă!”, “Cât de tare este transformarea asta!”, “Femeia asta nu îmbătrânește și are o piele grozavă”,i-au scris internauții.

Mariah Carey nu s-a putut abține nici ea și i-a scris scurt și cuprinzător la secțiunea de comentarii: „Te iubesc!”.

Să fie fiul ei, Eissa, în vârstă de 5 ani, secretul tinereții sale? Tot ce se poate, dar e clar că și genele ăși spun cuvântul.

Vezi și Ce reacție adorabilă are fiul lui Janet Jackson când o vede… Te topești de drag!

Citește și:

Alexandra Dinu, superbă la Festivalul de Film de la Veneția. A purtat două ținute de vis. Cu cine și-a făcut apariția pe covorul roșu

Cum arăta Mihai Trăistariu în copilărie: „Am fost un tocilar convins. Olimpic la 6 materii. Obsedat de…” De fapt, care e meseria lui de bază