Vedeta a declarat recent că obișnuia să se privească în oglindă căutând ceva care să-i placă la ea, și, pentru că nu găsea, adesea izbucnea în plâns. ”Trebuia să găsesc ceva la corpul meu care să-mi placă și asta era foarte dificil pentru mine”, a declarat recent vedeta.

”La început nu găseam nimic. Mă uitam în oglindă și începeam să plâng. Nu îmi plăcea că nu eram atractivă deloc. Nu îmi plăcea nimic la mine. Dar a început să-mi placă spatele meu. Iar de aici au început să-mi placă și alte lucruri la mine”.

Janet recunoaște că i-a luat o vreme să se simtă frumoasă, dar, pe măsură ce a înaintat în vârstă s-a simțit din ce în ce mai puțin nesigură. ”Totul ține de experiență, de a înainta în vârstă. De a înțelege, a realiza că nu doar un singur lucru, de un fel, e considerat frumos. Frumusețea vine sub toate formele, mărimile și culorile”, mai spune vedeta ajunsă la 52 de ani.

Nu doar că a învățat să-și accepte trupul, dar Janet a reușit să găsească și frumusețea din zâmbetul ei. ”În final am realizat că zâmbetul meu nu e așa de rau. Credeam că arăt ca Joker, pentru că era așa de mare”, mai spune ea.

Totuși, drumul până aici nu a fost simplu. Încazul lui Janet a fost nevoie chiar de un psihoterapeut. În cele din urmă a realizat că frumusețea constă în multe lucruri. ”E vulnerabilitate. E putere. E încredere. E fericire. E bunătatea sufletului. E spiritualitatea. E lipsa de egoism și ceea ce faci pentru ceilalți înainte de a face ceva pentru tine”.

Foto: Hepta

Vezi și Janet Jackson, apel urgent la poliție! Ce a pățit fiul ei. „Dădaca s-a închis în baie pentru a putea să…”

Citește și: