Potrivit publicațiilor de peste Ocean,  înainte de căsătorie celebra soră a lui Michael Jackson și soțul ei au semnat un act prenupțial, în care scria că dacă mariajul celor doi va dura mai mult de cinci ani, în cazul unui divorț Janet va primi jumătate din averea soțului ei, care este estimată la un miliard de dolari.  Culmea, artista a anunțat că se desparte de soțul ei după cinci ani și două luni de căsnicie, la scurt timp după ce i-a adus acestuia pe lume și un copil. Astfel, toată lumea a început să o acuze pe artistă că s-a căsătorit pe interes ca să pună mâna pe averea afaceristului.

Însă, în apărarea artistei un bun prieten al lui Janet, Gil Duldulao, director de creație, susține că artista nu ar fi capabilă de așa ceva. „Salut, vreau să fac aceste afirmații în calitate de prieten. Chiar dacă ar fi avut posibilitatea că prietena mea să facă un copil pentru a câștiga 500 de milioane de dolari, nu i-ar fi stat în caracter să își dorească sau să accepte 500 de milioane. E un om de caracter și niciodată nu ar accepta o astfel de plată și nici nu și-ar dori”, a spus acesta.

Janet Jackson a încercat să se sinucidă în timpul mariajului

Cu toate acestea informații și detalii despre actul prenupțial dintre cei doi au apărut și în 2012, iar despărțirea după împlinirea celor cinci ani de mariaj din contract nu pare a fi o simplă coincidență, subliniază publicațiile de scandal.

Jackson(50 de ani) și Al Mana (42 de ani) s-au căsătorit în mare secret în 2012 după doi ani de relație. Ei au devenit părinții unui băiețel, pe nume Eissa, anul acesta în ianuarie, iar în timpul căsătorie Janet s-a convertit și la islamism pentru a-și arăta devotamentul față de soțul ei. Cei doi susțin că s-au despărțit amiabil, după ce s-au confruntat cu mai multe probleme în ultimele luni, și potrivit unui prieten apropiat vor avea custodia comună a copilului. Se pare că Janet a decis să-și părăsească soțul pentru că acesta încerca să-i controleze orice mișcare. ”Ea a considerat că el a început să o controleze prea mult în timpul nașterii. Îl lăsa chiar să-i stabilească toate aparițiile și chiar modul în care își desfășura concertele”, mai susține sursa.

De atlfel, în 2015, Janet a dezvăluit că a fost la un pas să se sinucidă din cauza restricțiilor din viața ei aduse de noua religie la care s-a convertit, spunând că transformarea nu a fost deloc ușoară.

Potrivit MTV News, ea a spus că era privată de aproape orice: nu putea să asculte muzică, nu avea voie să conducă  sau să poarte de haine create de designeri, ci doar burqa neagră. Mai mult, nu avea voie să iasă din casă din Doha și mereu era înconjurată de oameni de pază înarmați. Despre toate dificultățiile din mariajul ei, Janet vorbește în piesa „No Sleep”, în care lasă de înțeles că regretă alegerile pe care le-a făcut în viață.